Björnkram med tyngdtäcke!

3kommentarer

Jag säger bara det, vilket täcke! Nu har jag sovit vid tre olika tillfälle med mitt tyngdtäcke. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så bra, jag är lite förvånad. Jag har ännu inte kommit upp i de antal timmar efter en jobbnatt som min kropp skulle behöva, men täcket har helt klart förbättrat min sömnkvalitet. Somnade även fortare. Eftersom jag älskar att kramas och tyngdtäcket även kallas kramtäcke så ger den mig en upplevelse av trygghet och lugn. Så nu längtar jag efter att natten ska ta slut så jag får hem och kramas med mitt täcke. Sover precis lika gott med mitt täcke som mitt barnbarn gör i famnen på fotot nedan. 

(null)


Beroendeframkallande!

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

14 Nov 2019 14:12

Det låter härligt att längta efter att kramas med täcket. Hoppas att det kramas tillbaka men det är väl precis just så det känns antar jag :D Hoppas att din goda sömn håller i sig och att du ska sova lika gott alltid :D Nackdelen är kanske att du blir van vid tyngden och får svårt att sova någon annanstans. Du får nog helt enkelt ta med dig täcket när du åker bort ;)
Kram

Ibod11 - Ingrid

14 Nov 2019 14:13

Glömde skriva att det är en underbar bild på ditt fina, sovande barnbarn.
Kram igen :)

S

15 Nov 2019 05:25

Vilken ljuvlig bild! Så rofyllt.

Så roligt att kramtäcket verkar ha önskad effekt. Jag hoppas det kommer att hjälpa dig att sova allt bättre. Det låter mysigt med ett kramtäcke.

Kram!

Kommentera

Publiceras ej