Vildsvinsgryta!

3kommentarer

Sitter på jobbet mätt och glad efter kvällens mycket delikata måltid. Jag var väldigt skeptisk till det där vilda svinet först men efter att ha kollat upp tillagningssätt så blev det helt klart ett VG. Jag har ju ätit vildsvinskorv innan och det var fantastiskt gott. Men rent kött tyckte jag luktade konstigt. Både lukten och den konstiga smaken försvann med hjälp av ett litet bad med en skvätt ättika i. Trodde att köttet skulle ta åt sig  både av smaken och att det skulle lukta ättika, men det gjorde det inte. Tur det blev lite över till i morgon.  

(null)

(null)


Mumsigt❣️





3 kommentarer

Ibod11

19 Sep 2018 17:27

Åh, det ser jättegott ut! Jag har smakat vildsvin några gånger hos goda vänner där en av dem jagar. Men de är vana att tillaga det köttet så därför har jag inte ens tänkt på att det kan vara någon bismak. En mustig gryta så här på höstkanten (även om dagen varit mer åt sommarhållet) är jättemums :D
Kram

S

20 Sep 2018 07:09

Enda gången jag ätit vildsvin hade det just en konstig bismak, men den går alltså att trolla bort, bra att veta! :)

Kram!

Pernilla

21 Sep 2018 22:33

Smaskigt! Har aldrig provat. Tänker på vår förra tävlingstur då körde förbi en som precis kvaddat med ett vildsvin. Fy! Grisen var ingen vacker syn men de i bilen hade klarat sig bra, som tur var.
/På

Kommentera

Publiceras ej