Jag blir GALEN!!!!

3kommentarer

Jag har en liten fågel utanför min stuga som hackar på mitt fönster varje morgon vid soluppgång. Så håller han på ett par timmar och han gör mig snart fullkomligt galen. Inte nog med att han låter, han skiter på fönsterbläcket och slima ner rutan med sitt dregel. Varje gång jag har kommit upp till stugan har jag testa nya tips från google. Jag har hängt upp en filt på insidan, jag har testat att sätta fast rovfågelliknande saker och en massa annat. Nu är mitt tålamod slut. Snart blir det bössan och då kan det sluta hur som eller kanske en levande rovfågel hade varit det bästa. Han ni kära läsarna något tips så mottages det gärna. 
 
 
🤦‍♀️

3 kommentarer

S (Ord2)

28 Dec 2017 15:06

Om du inte redan provat: vi hade ett par störande duvor på balkongen. Till slut lade vi ut två leksaks-ormar i huggormsstorlek och duvorna försvann. Inga bråkiga fåglar på tre år nu. (Också bra för att skrämma hantverkare :P )

Kram!

Pernilla

30 Dec 2017 17:28

Men oj! Vad vill den? Har du gammalt kitt i rutorna? För visst gillar vissa fåglar det? Något jag hört i alla fall.
/P

Maria Bromander

01 Jan 2018 15:56

Trevligt med fåglar men de kan ju så att säga hålla sig på sin plats. Några vidare idéer har jag inte men vi skrämde fåglar i trädet en gång genom att hänga ut två cd skivor vi inte använde längre: ? Lycka till o go fortsättning på nya året.

Kommentera

Publiceras ej