Solsken igen!

3kommentarer

Idag tog solen och jag ett krafttag, vi steg upp samtidigt. Ska man hinna lite nu när man är ledig så är det lika bra att utnyttja dagen. Har redan hunnit en hel del på min "att göra lista" men nu är det dags för frukost. Utanför där jag bor håller byggarna på att riva upp för att göra iordning ännu en vindsvåning för boende. Det är det tredje huset som den fastighetsägaren ökar på antalet lägenheter i sina fastigheter med att iordningställa vinden. Bostadsbristen är stor så det är ju ett smart drag. Frukosten på plats, rasten slut. Det är bara till att på göromålen igen!!!
 
 
 
Ha en bra dag!
 
:-)

3 kommentarer

Pernilla

08 Sep 2015 08:56

Dahlior är så vackra men det påminner mig om Tvesjärtar. Minns när jag var liten och mamma plockade in dem och det alltid gömde sig äckeldjur i blommorna. Jag avskyr verkligen Tvesjärtar. Därför har jag aldrig dessa blommorn men de är väldigt fina i andra trädgårdar. Kanske dags att bearbeta fobier, eller nåt....? Haha!
/

AnnaKK

08 Sep 2015 10:25

Det blir lättare och lättare att gå upp samtidigt som solen nu - snart kan man slagga till bortåt middag om man ska följa den! ;-) Nä, riktigt så illa är det väl inte... Men visst märker man av att dagarna blir kortare och kortare... Mörkret om kvällarna ogillar jag mest! :-(

Annars är det helt underbart septemberväder nu!!! :-) Försöker vara ute i trädgården och pyssla - eller bara sitta i en solstol och päsa - så mycket som möjligt!

Ha det gott!!!

Stigfinnaren

09 Sep 2015 13:32

Så många fina bilder jag har missat eller bara nästan *ler*
Fina bilder av barnbarn, blommor och fjärilar och träning och så vidare. Ha en bra dag/ kram

Kommentera

Publiceras ej