Ölands Skördefest!

5kommentarer

Idag och några dagar framåt så fylls hela Öland av alla de människor som vill uppleva något magiskt. Det ordnas konstnatt både fredag och lördag. Det är många som fixar aktiviteter där insamlingen går till välgörande ändamål. Auktioner till förmån för barncancerfonden och många andra fina handlingar. Det finns verkligen något för alla denna helgen på Öland. Oavsett om man så vill mata sin mage, själ, ögat eller sinnet så är det bara till att ge sig ut och njuta av allt från söder till norr. Vad sägs om vinprovning från egen vingård i Wannborga, skattkammarön på Lundegården, Ölandsost med många härliga smaker eller varför inte göra ett besök hos Kamel bonden. Fyrverkeriet som ordnas av kommunen i Borgholm på lördagskvällen vid 21.00 är ett måste, så otroligt vackert. Så har ni inget för er, sätt er i bilen och kom. Jag lovar att ni inte ska bli besvikna. Glöm inte att fira med Färjestaden som blev årets Ölandsby. Väskan är packad, nu drar jag :-)
 
Heliga Birgittas kapell, Kapelludden!
 
Syns!
 
:-)
 
 
Ölands skördefest,

5 kommentarer

S

25 Sep 2015 15:57

Det låter riktigt härligt, ha det jättetrevligt! :)

(Här i staden är det Oktoberfest som man kan köpa dyra biljetter till för att dricka dyr öl... nä, jag stannar hemma.)

Kram!

Gilla

25 Sep 2015 19:27

Det blev inte någon operation, för jag fick hjärtflimmer, så man avbröt och jag har legat på Hjärtavdelningen tills i dag. Kom hem på eftermiddagen, och jag får vänta på op ett par månader.

Kram/Gilla

Micke

26 Sep 2015 10:03

Jo...hade varit Nice men lite långt att åka.
Men nån gång ska jag åka dit...jag lovar.

Ha så jättefint nu. :)

Pernilla

29 Sep 2015 20:34

Har några bekanta som varit på grannön och stått på marknad. Det ska visst vara fantastiskt.
/P

AnnaKK

30 Sep 2015 09:09

Hoppas du fick en underbar helg och tog del av så många som möjligt av alla godbitarna som skördefesten hade att erbjuda! :-)

Med tanke på alla soliga härliga dagar som varit på sistone, så känns det helt konstigt att det är första oktober i morgon!? Snart dags att böka sej fram bland halloweenkraft, julpynt och annat dylikt elände i affärerna... Låt mej slippa!!! ;-D

När är det du reser iväg till sonen?? :-)

Kommentera

Publiceras ej