Lite av varje!

2kommentarer

Har varit i stugan några dagar och jag har hunnit hur mycket som helst. Skönt när man är lite långledig som jag råkade vara just nu i det härliga vädret. Jag har varit duktig och ställt klockan så att jag kommit upp ur sängen tidigt varje morgon för annars är risken stor att jag ligger och drar mig alldeles för länge. Fördelen med att det mörknar tidigare på kvällen är att jag kommit in i tid och även kommit i säng relativt hyffsat. Men det är också den enda anledningen till att det är bra med att det mörknar snabbare på kvällen, okej då.....tända ljus är fint :-)
Nu har jag målat grått så länge att jag bytte ut den mot en lite mörkare nyans. Falu rödfärg på lilla ladan fick det bli, så nu lyser den så fint och det känns skönt att veta att den nu är lite mera rustad inför vinterns hårda tag.
 
 
 
 Ha det bra mina vänner!
 
:-)

2 kommentarer

TantGlad

10 Sep 2015 20:01

Så fint huset är. Jättefint.
Jomen visst är det så. Man kommer i säng tidigare på kvällarna nu när mörkret kommer tidigare. Trött blir man.

Kvällskram till dig

S

11 Sep 2015 09:14

Så fint, du är en arbetsmyra! :) Skönt att det varit fina dagar också. Jag tittade på 10-dygnsprognosen för vår stad och förutom någon enstaka dag så ska det bli 18-20 grader varje dag, det känns inte tokigt för september.

Ha en bra helg,
Kram!

Kommentera

Publiceras ej