Nya skor!

4kommentarer

Då var det lilla bestyret över, tog en stund innan jag provat alla löparskor som fanns i butiken. Nja....ska nog vara ärlig att säga att de där skorna som kostade över 1200 kr provade jag aldrig eftersom jag inte ville lägga de pengarna just nu. Naturligtvis så vill jag mina kära fötter bästa men jag hoppades att det skulle finnas en bra sko till lägre pris. Det har ju varit löparvecka på stadium så nog fanns det bra skor till ett vettigt pris enligt kille som hjälpte mig.  Det ena efter det andra paret plockades fram, antingen så klämde de eller så var de förstora, för små eller bara inte passade min fot. När jag nästan hade gett upp så hittade vi ett par, det kändes direkt att de var rätt sko för mig och konstigt nog även till rätt pris. Så nu har de nya skorna fått sig en regal långpromenad och de kändes grymt sköna på foten. I morgon ska de få sig sin första löprunda. Alltid lika skönt när det där skoköpet är över för trotts allt så är det en liten procedur.  
 
 
Hade jag inte vetat så kunde man nästan tro det
höststormade ute.
 
:-)

4 kommentarer

Annika

18 May 2015 08:15

Hoppas att de är lika sköna som snygga. Det är svårt att hitta bra skor och till vettigt pris. Men du har ju lyckats med det.
Ha nu en fin dag som här ser ut att bli både solig och vindstilla.

Spanaren

18 May 2015 09:14

Grattis till dina sköna skor!
Såg en film via mobilen förra veckan i Aftonbladet eller Expressen om vad det översta hålet ska användas till. Ser att du har ingen snörning där ... kolla om filmen är kvar så får du se hur enkelt du kan låsa dina nya skor. Du har ett privat mejl/ kram

bia

18 May 2015 10:30

Tack för titten!
Brukar också köpa sport kläder på Stadium ;)....men nu har jag blivit lite lat på senaste tiden....har varken gått eller sprungit...får verkligen dåligt samvete !!....men yogat har jag iaf gjort...
Kram och hej!
Bia

Jasmine

18 May 2015 13:29

Hoppas skorna är super sköna! Jag är likadan, jag vill ha bra skor för mina fötter, men det finns antagligen bra skor för lite billigare pris i alla fall :)

Kommentera

Publiceras ej