Jag har Svea på besök!

4kommentarer

Jag hör hur Svea knackar på mitt fönster för att bli insläppt. Men nu har jag umgåtts med henne hela natten så nu får någon annan offra sig. Inte för att hon varit så besvärlig som man varnat för, utan för att jag är trött och vill sova.
 
 
Trevlig.....vad är det för dag egentligen?
 
:-)
 
 

4 kommentarer

AnnaKK

02 Jan 2015 09:25

Ja, lite dagvill är man allt nu. Det är som lördag var och varannan dag, och ibland är det söndag också - men just idag är det fredag här, och det är det nog hos dej också faktiskt!? ;-)

Och Svea... Tja, hon klänger omkring lite i trädtopparna här utanför, men verkar rätt beskedlig så här långt iallafall. Får hoppas att det inte blir så mycket värre sen heller.

gittan

02 Jan 2015 10:50

Ja hon är här också och bråkar. Hoppas hon ger sig av snart.
Ha en skön fortsättning på dagen.
Kram.

Micke

02 Jan 2015 12:34

Här har hon inte gjort så stort väsen av sig...fast i tidningarna har de sagt att det är katastrofläge...var till och med nere på stan och handlade...lite vindbyar...thats it.
Men jag kan väl ha missat nåt förstås....kassen hem var tung och upptog hela min mentala kapacitet...ja..den är inte så stor...kapaciteten alltså. ;)

skogsfen

02 Jan 2015 12:49

Svea har kommit till Småland hon verkar vara bångstyrig ruskar och drar i allt. Men inte är hon som Gudrun tack och lov.
Kramis från Skogsfen.

Kommentera

Publiceras ej