Fullmåne!

1kommentarer

I natt är det dags för månen att skina med hela sin kraft, närmare bestämt 05.54 på måndagmorgonen. Det är alltid så magiskt att jobba dessa nätter när månen lyser upp havet som vi ser från öarna vi besöker. Vissa av dessa nätter så är det extra oroligt ute i stugorna. Men i natt ska alla sova så gott för att vakna utvilade, om jag får bestämma så ska solen skina även i morgon. Så om du har några frågor som du vill ha svar på så är det i natt du ska ta ett snack med mångubben, han har svar på det mesta sägs det. Jag ska test i alla fall, har lite jag funderar på och kring.
 
Foto är taget på guldkusten i Australien
 
Sov så gott när det blir så dags!
 
:-)
 

1 kommentarer

AnnaKK

05 Jan 2015 07:20

Ja, det var en tjusig måne som kröp upp bakom skogen igårkväll. :-) Nästan så man hade önskat sej ett rejält snötäcke då också, för nog är det lite extra magiskt med ljuset som blir från både lysande fullmåne och reflekterande snö. 8-) Kan dock tänka mej att ett spegelblankt hav också reflekterar på ett synnerligen spännande vis! Som landkrabba får man ju så sällan uppleva det där... <:-)

Hur som helst! Hoppas alla dina brukare sov gott i natt - det gjorde jag! :-)

Svar: Det är en wachtel-valp som sonen har tingat. Inte min favoritras, men det blir nog bra ändå. Just den valpen kommer jag säkert att avguda - förutsatt att jag överlever dess slyngelålder!!! :-D Maken och jag är inne på att ha en springerspaniel av jakttyp som vår nästa hund, men blir sonens en välfungerande jakthund kanske det räcker med en katt istället!? :-)

Kommentera

Publiceras ej