Sommarsulor på!

4kommentarer

Jag hördes knappast när jag gled i på stadens gator efter mitt besök hos däckbytaren ikväll. Det är många fördelar med det där bytet, lägre bensinkostader, men tystnaden väger nog upp allt. Förr byte jag alltid hjulen själv, men ärligt så är det värt några hundralappar att få hjälp med detta bestyret. Snart är det dags att smyga iväg till jobbet och det känns ju extra skönt att veta att hela helgen är till för fria aktiviteter efter de 10 timmarna.
 
 
Ha en bra natt!
 
:-)

4 kommentarer

Annika

23 Apr 2015 20:41

Håller med om att det är så skönt då det blir tyst i bilen igen. I morrn ska vi besikta vår husbil som vi köpte i fjol. En gammal men fin. Så håll tummarna.
Netti, natti.

Spanaren

24 Apr 2015 07:39

Sant varje ord som du säger om vinterdäcken *tumme upp*
Ha en bra dag/ kram

S

24 Apr 2015 11:51

Där vi byter våra däck och förvarar däcken mellan varven var det väldans fullt, men de sa till min man att kommer du 7 på morgonen finns det kanske en chans. Ja mannen och 7 på morgonen är ju inte riktigt saker som passar ihop... men mystiskt nog vaknade han av sig själv 06.40 nästa morgon och hann dit, killen som skulle ha haft tiden 07.00 kom en kvart försent. :) Så vi kör också tyst och fint nu.

Hoppas du får en riktigt skön helg.
Kram!

Gittan

24 Apr 2015 20:00

Skönt när "sommarskorna" kommer på, våren är på väg. Kam och trevlig helg på dig.

Kommentera

Publiceras ej