Lika lättad varje år!

5kommentarer

Den där deklarationen har legat på måstebordet länge nog nu. Hade som mål att INTE sitta med den samma dag som sista datum för inlämning. Eftersom jag sålde min bostadsrätt förra året så skulle en särskild blankett fyllas i och det är den som ställt till  med oviljan över att ta tag i deklarationen. Men nu så är det gjort och skatten inbetald och lättnadskänslan är total. Ska inte gräma mig över hur svårt det kan vara att ta tag i saker och ting direkt istället för att de ska suga energi över att det inte blir gjort. Nu har jag i alla fall laddat med ny energi efter nattens jobb, den godaste gröten på länge simmar just nu runt i min mage.
 
 

Sol ute, sol inne
sol i hjärta, sol i sinne :-)

5 kommentarer

Birgitta Jacobsson

23 Apr 2015 08:11

Härligt när "måstesaker" är gjorda.
Ha en skön dag. Kram.

Spanaren

23 Apr 2015 10:29

Vacker knoppbild!
Bra att du har varit så duktig och nu sover du ännu godare får vi hoppas. Önskar dig en riktigt bra sömn / kram

skogsfen

23 Apr 2015 11:07

Ja så är det varför lär man sig aldrig.....man kommer ju inte undan. Jag är likadan men nu ska jag ta tag i min deklaration jag med. Tack för omskakningen, ha, ha.
Kramis från Skogsfen.

Ailas

23 Apr 2015 11:24

Grattis, förstår att du känner dig lättad! Var i liknande situation förra året, så vet precis... Sedan följde en lång skriftväxling, där jag till slut fick som jag ville och nu är också allt inbetalt och klart. I år ska jag minsann enbart underteckna eländet, men efterskatt blir det nu också. Bläh!

Önskar dig en fin dag!
Kram

S

24 Apr 2015 22:11

Bravo! Jag brukar bara behöva skriva under, men i år finns det en liten aktieförsäljning som ska redovisas, och jag kan för mitt liv inte hitta något papper på när de köptes och för hur mycket men det var många år sedan, så jag måste väl gå till banken och har skjutit på det... nä, får sätta mig och läsa Skatteverkets information innantill imorgon. Dagarna går snabbt!

En sån fin knopp!

Hoppas du får en bra helg, kram!

Kommentera

Publiceras ej