Igenvuxet!

3kommentarer

Idag fick det bli en tripp till härliga Öland. Har dragit på det här besöket länge nog nu eftersom jag visste att det skulle bli jobbigt att komma dit utan min kära Pälskling. Skulle sovit över egentligen, kände att jag tar det en annan dag. 
Varje år är det lika dant, det går varken att ta sig ut eller in genom grinden till stugan. Värre och värre blir det för de där kejsarkronorna förökar sig värre än kaninerna som bor under stenmuren. Som tur är så använder jag inte den grinden så ofta denna årstiden så de hinner att både blomma och vissna ner innan det är dags för grindöppning. För några år sedan så grävde jag upp en rabatt som jag hade intill huset, jag lade dubbel markduk och fyllde på med massor av sten. Redan året efter så kom det upp fem kejsarkronor, nu får de växa där om de är så envisa. Jag brukar rycka upp stjälkarna sedan när de blommat över. Oavsett var de växer så är de så vackert praktfulla med sina gula kronor.
 
 
 

Har ni sett min blåa fina gräsmatta?
 
 

3 kommentarer

Spanaren

10 Apr 2015 07:12

Blir chockad ... vad har hänt med din vackra Pälskling?!?! Nu rinner tårarna och jag ser inte vad jag skriver/ kram

S

10 Apr 2015 08:35

Det känns konstigt att komma till ställen ensam där man brukade vara två.

Jag visste inte att kejsarkronor sprider sig så, men de är onekligen ståtliga. Vi har massor av scilla häromkring också, de är härliga. Och igår såg jag att vitsipporna verkligen tagit fart!

Kram!

Ailas

10 Apr 2015 13:49

Låt dem...! Kejsarkronorna... för de är så vackra. Tukta dem bara lite försiktigt, de verkar verkligen trivas hos dig på Öland!

Nu ska vi visst ha någon riktigt fin dag, låt oss njuta!
Trevlig helg
Kram!

Kommentera

Publiceras ej