Arga lappen!

5kommentarer

Jag tror inte det finns ett enda ställe som ger tillfälle till "arga lappen" så som tvättstugan gör. Är det inte städat så är det luddfiltret i torktumlaren som är fullt eller så har någon helt enkelt trott att deras tid är mera dyrbar än andras. Detta råkade hända mig. Med händerna fulla ger jag mig ner för trappan till källaren för att påbörja min tvättdag, när jag upptäcker att någon helt enkelt snott min tid. Eftersom jag hade lite ont om tid och mycket tvätt så blir jag för ögonblicket lite ilsken och den där lappen skrivs redan inne i mitt huvud. Kånkade upp alla påsar igen för att vakta in min granne som bor någon stans i huset och med livet som insats vågat sno min tid. Varje gång jag hörde någon i trappen så kollade jag i ögat, men ingen gjorde sig ärende ner till tvättstugan. Efter två timmar gav jag upp, sprang ner i tvättstugan en snabbis för att kolla om någon smugit in genom dörren direkt ner till källaren innan jag körde iväg på mitt möte. Allt såg ut precis som innan. När jag återvänder på eftermiddag så är tvättstugan fortfarande upptagen. Jag svär lite. När jag sedan kör mot min lilla stuga så börjar ju tankarna komma ifall det hänt grannen något..... Som tur var allt i sin ordning när jag kom tillbaka och den där "arga lappen" blev aldrig skriven.
 
 
Nu ska jag gå ner till tvättstugan,
för att sno någon annans tid!
 
:-)

5 kommentarer

S

27 Apr 2015 15:01

Vi fick arga lappar i brevlådorna - samtliga boende - för några år sedan av ett vicevärdspar som bodde på området. "Gå inte på gräset" och sånt. De fyllde alltid upp en A4 med text i en bisarr blandning av olika fonter och färger, vi hade väldigt roligt åt dem. Men husen bytte ägare och paret flyttade, så nu är det roliga slut.

Undrar om jag någonsin ens sett en arg lapp i tvättstugan här? Det har dock sin förklaring - alla lägenheter har egen tvättmaskin, tvättstugan går man mest bara till för grovtvätt och det finns alltid tid inom de närmsta dagarna.

Bättre lycka denna gång!

Kram!

Mia

27 Apr 2015 22:09

Åh, vad jag känner igen det! Tvättstugan är ett ständigt "problem" i alla hus där mer än en familj bor, tror jag. Jag är väldigt glad att jag har både tvättmaskin och torktumlare i mitt badrum. Men på årsstämman brukar det komma upp i alla fall... Tråkigt!

Spanaren

28 Apr 2015 07:30

Fy tusan så vacker bild *wow*
Många år sedan jag var i en tvättstuga men jag minns ännu hur fel allt blir när man inte får den tvättid som man hade bokat! Förstår dig verkligen än hur snäll din granne är. Den grannen vet väl hur du jobbar och ... Ha en bra dag/ kram

Bosse Lidén

28 Apr 2015 10:22

Den där fina bilden matchar inte precis orden. :) Jag är tacksam för att slippa dela tvättstuga med främlingar. Där kan man reta upp sig på mycket.

Inger Maryissa

28 Apr 2015 15:49

jo, tvättstugor blir ofta ett föremål för irritation...
jag själv har blivit tvungen att gå till tvättstugan här i höghuset sedan min tvättmaskin pajade
och det händer alltför ofta att föregående hyresgäst inte städat efter sig
men som tur är så kan ingen sno min tvätt-tid eftersom tvättstugan är datorieserad
och man använder en bricka för att komma in på sitt tvätt-pass
kram och hoppas du fick tvätt tid till slut

Kommentera

Publiceras ej