Blir alltid lika glad!

4kommentarer

Som tur var så råkade jag ha kameran med mig när ekorren visade sig för några dagar sedan. Tyvärr så är det mycket blad och grenar i vägen för att jag skulle få till en bra bild men jag är nöjd ändå. Det finns många ekorrar där jag bor så jag hoppas att det blir lite småkorrar framåt sommaren.
 

De små ejderungarna är så söta då de simmar runt i vågorna. Härlig tid nu när det kommer nya små liv ute i naturen.
 
 
Mina nysatta potatisar har fått massor av vatten idag.
Soffan och fyra köksstolar har fått nya kläder.
Kan inte vara annat än nöjd!
 
:-)
 

4 kommentarer

AnnaKK

08 May 2014 07:25

Vad kul att ekorrmötet inträffade när du hade kameran med dej!!! :-)

Och visst kan regnandet ha sina fördelar - om man har några lämpliga inomhusprojekt att ta sej an. Vilket väl i och för sej inte saknas här heller, men det är värre med lusten... <:-) Så jag hoppas att det kommer att sluta regna fram på dagen idag, så jag kan gå ut och greja med några saker i trädgården som jag har desto större lust att befatta mej med. :-)

Ha en bra dag!!!

AnnaKK

08 May 2014 07:34

PS! Det kommer säkerligen att dyka upp vissa problem i sonens hus också, som måste åtgärdas - och vi vet redan om ett antal som vi såg/hittade när vi besiktigade det. Men inget (som vi upptäckt hittills iallafall) är så akut att det inte kan vänta tills lite längre fram när vi har bättre tid för att hjälpa honom att fixa dem. Så vida det inte är nåt han klarar att laga/rätta till själv, förstås! Alternativt måste anlita expertis utifrån för att reda... Flickvännens farfar är pensionerad snickare, så vi hoppas ju på lite supprot därifrån också. :-) DS!

S

08 May 2014 13:36

Åh, jag är också väldigt förtjust i ekorrar (även om de är äggtjuvar).

Duktig du är som fixade att klä om möblerna, det är alltid roligt när man kan titta på sitt färdiga verk. Här kommer en störtskur just nu så jag får väl också hitta på någon inomhusaktivitet.

Ha en fin torsdag
Kram!

Inger Maryissa

09 May 2014 15:10

Mysiga foton och den lilla ekorren är ju så söt
och så mysigt med Ejderungarna !
kram

Kommentera

Publiceras ej