Smygfotografen!

5kommentarer

Gozzi och jag tog oss en lite smygrunda för att fotografera jobbarna som bränner ris i skogen, men vi hittade en storfiskare i stället. Det var lite lättare att smyga sig på fiskaren än risbrännarna för de stannade upp i sitt jobbande för att följa varje steg jag tog. Det luktade så gott från den sprakande elden och det var inte utan att det kurrade till i magen efter en grillad korv. Grått och disigt idag! På tal om väder...alla pratar om bakslag.....!!??
 
 
Ha en bra dag!
 
:-)

5 kommentarer

AnnaKK

05 Mar 2014 12:17

Ja, visst är det lite kul att smyga omkring med kameran och försöka fånga LIVET! :-) Om så bara det vardagliga arbetslivet - eller för all del också friluftslivet!

Tycker nog inte man kan tala om vädermässigt bakslag så länge snön inte vräker ner, men jag begriper inte varför solen ska ha så himmelens svårt för att ta sej igenom molnen den här vintern... Suck!

S

05 Mar 2014 18:49

Äsch, här är det inget bakslag på g, barmark och 8-9 grader ser det ut att bli hela veckan. Lite solbrist bara men det kanske ordnar sig. :)

Åh, lukten av en brasa. Snart är det påsk! (ja, ganska snart då...)

Kram!

Annika

05 Mar 2014 18:50

Rubrikerna i Aftonbladet är - värmen håller i sig till sommaren. Så inte blir det nåt bakslag (hoppas jag) Synd att brandrök sätter sig så i kläderna.
Kramen på dig.

TantGlad

05 Mar 2014 19:40

Spännande att smyga sådär. En liten grå mus kanske man skulle vara så man vart osynlig liksom.
STOPP på belägg. Inget bakslag inte. Fint väder med massor av värme kommer till veckan. Bara njuta av läget *ler*
Kram nu, och ha en fortsatt fin kväll.

Spanaren

06 Mar 2014 12:52

Du har inte märkt bilden *fy*
Underbart fotot och åter igen ... underbart fot.
/kram

Kommentera

Publiceras ej