Skälby H4-gård!

4kommentarer

Idag har vi varit på Skälby gård som med sin spännande historia ligger i Kalmar. H4-gården ligger nästan precis innan man kommer fram till Ölandsbron. En fantastisk plats med djur, fria ytor, lek och lust och med massor av spännande upplevelser. Har ni vägarna förbi eller bara är på genomresa så måste ni bara besöka denna fina plats alldeles gratis är det också. Man kan grilla, fika eller handla något på caféet. Dottern som bor när är ofta här med sina barn eftersom det alltid finns något för alla, både små som stora. Gozzi tycket också att det var väldigt givande att få nosa runt på alla spännande dofter. Vacker plats blev en fullträff med ett fantastiska väder. Så det får bli 10 solar av 10 möjliga :-)
 
 
 
 
Nu är det dags för mig att säga :
"Nattinatti"!!
 
:-)

4 kommentarer

AnnaKK

31 Mar 2014 07:57

Såna där ställen drogs jag alltid till när barnen var små - fast jag hade nästan dem som en täckmantel för att själv få anledning att gå dit! Djuren var tex jag mycket mer intresserad av än vad ungarna var. ;-)

Spanaren

31 Mar 2014 08:57

Sann livsglädje med ditt inlägg och din bild! Synd att du inte fångade med Gozzi också *ler*
Ha en bra dag/ kram

Spanaren

31 Mar 2014 08:58

Sann livsglädje med ditt inlägg och din bild! Synd att du inte fångade med Gozzi också *ler*
Ha en bra dag/ kram

S

31 Mar 2014 11:33

Men åh vilken ljuvlig bild! :) Det låter som en helmysig plats. Härligt just när det också finns plats för ungarna att springa omkring. Vi har en lite liknande plats här i staden, stor lekplats, och även barn modell vuxen brukar gilla att klappa getter och hästar...

Kram!

Kommentera

Publiceras ej