Det tar sin tid att promenera!

4kommentarer

Promenaderna med Gozzi tar väldig tid nu mera, det ska luktas, kissas och luktas igen. Hans nos är som fastspikad i marken och om jag inte går fram till honom och lyfter upp nosen så kommer vi inte längre än till första stoppet. Där jag bor nu finns väldigt många hundar och vad jag förstår är väldigt många av dessa tikar som råkar löpa just nu. Hundexperterna säger att med åren så blir hanhundarna värre och värre med sitt nosande, just nu så vet jag inte om det kan bli värre. Ska prova nästa gång jag är ute med honom hur länge han blir kvar vid ett nosställe om jag inte avbryter honom. Så om vi inte hörs mera denna veckan så vet ni varför :-D
 

Vårdagjämning är inte en dag
utan ett ögonblicklig händelse
som inträffar idag 20/3 16.57.
 
:-)

4 kommentarer

Annika

20 Mar 2014 15:37

Ha,ha ja det skulle väl se för tokigt ut om ni blev stående ett par dygn sniffandes på samma ställe. Ta med telefon så du kan beställa en pizza.
Kramen.

S

20 Mar 2014 22:54

Haha, jag kan se er framför mig! En kompis med hundar brukar säga att gräset och stolparna är deras facebook. Klart de inte vill missa vad brudarna gör!

Väldigt passande med vårdagjämning för vi har haft riktig vår idag. Nu blir det bara bättre!

Kram

Eivor

20 Mar 2014 23:03

Ja då vet vi var du här, står där och sniffar med hundarna. Ja kanske inte du men...
Nu får nog min lilla? gås vänta ett tag för här blev det vinter igen. Fullt snöoväder i två dagar men ieftermiddags började det regna. Det är plusgrader så det försvinner nog snart. Då går jag och hälsar på alla fåglar igen. Går inte om det är för halt.

Ha en fin kommande helg

Kram

Spanaren

24 Mar 2014 07:11

Ha, ha ... detta känns igen! Allra helst när snötäcket krymper! En man i byn sa att han stövare läste tidningen *bra eller hur* /kram

Kommentera

Publiceras ej