"Bestäm dig!"

2kommentarer

Jag är nog väldens dåligaste människa på att bestämma mig. Konstigt nog när jag väl har bestämt mig så blir det oftast bra. Men där emellan så missar jag en massa för att jag inte hunnit bestämma mig innan det är för sent. Inte blir det lättare att vara som jag är när allt i hela samhället handlar om val. Tänk att det finns 1800 olika elavtal, 400 teleoperatörer, 800 fonder inom premiepensionssystemet, inte nog med detta "vad ska jag ha till mat". Och så heter det att livet är de val man gör. Vissa val är i alla fall lättare än andra, det blir vinterjacka idag också trots att solen skiner från en klarblå himmel.
 
Gozzi gjorde ett bra val som la sig i solen.
 
Det sägs att det viktiga för din självkänsla
är oftast inte vad du väljer
utan att du väljer.
:-)
 

2 kommentarer

S

13 Mar 2014 18:59

Har för mig att jag läst om forskning när det gäller hur mycket valfrihet som folk egentligen mår bäst av... och det är sällan 800 olika alternativ. Inte för att jag tycker att staten ska bestämma allt, men lite kan man väl lätta på vår börda? Är det konstigt att det blivit succé med hemkörda matkassar? Vi som bara är två tenderar att laga lite extra när vi ändå håller på, och sedan äter vi samma matlådor resten av veckan ;)

Gozzi ser ut att ha det riktigt skönt i solen! De skräms på nyheterna med att kylan ska komma tillbaks i helgen, men man får ju se det lite mer långsiktigt, risken att det inte blir sommar får ses som minimal :)

Kram!

Anonym

14 Mar 2014 09:57

Vackra Gozzi *puss på dig*
Ja hur ska jag veta att jag väljer rätt?!?!
/kram

Kommentera

Publiceras ej