Klagomål!

3kommentarer

Nu när det klagas så mycket på värmen och att man inte kan sova, äta, dricka så kan ju inte jag vara värre. Men eftersom jag både kan andas och sova när det är så dags och inte blir ett dugg störd av värmen så får jag klaga på allt skräp som man bara helt utan skrupler kastar runt sig. Jag har så svårt för att fatta att man inte kan ta hand om sina tomma kartonger, glasspapper fimpar eller vad det nu kan vara som ligger över allt. Jag har sett när hemtjänstbilen kommer och ställer sig utanför trapphuset där tvättstugan ligger, vissa brukar tar sig ett bloss, kastar fimpen på marken trampar till för att sedan sätta sig i bilen för att köra iväg. Undrar hur man tänker där liksom...!? Vem ska plocka upp den hade de tänkt! Nästa gång jag ser det ska jag säga till. Jag tror att barnen många gånger har bättre renhållning än de vuxna. Håll Sverige Rent är nog något som borde ligga alla varmt om hjärtat i alla fall enligt mig. Så....det var skönt! Nu har även jag fått beklaga mig lite. För att du var så snäll och lyssnade så ska jag bjuda på en ett foto på en vacker blomma :-)
 
 
Glöm inte att dricka i värmen :-)
 
 
Ha en fortsatt fin sommardag!
(i natt var det 25 grader 23.00)
 
:-)

3 kommentarer

Mia

04 Aug 2014 18:04

Tänk, precis om klagandet om värmen har jag tänkt blogga om. Jag gillar inte kyla och att frysa... Jag klagar inte på värmen, när jag tycker det blir för varmt så tänker jag på vintern - och då är jag så nöjd med hur vi har det nu!

Instämmer i dina tankar om nedskräpningen! Bra inlägg!

Anonym

05 Aug 2014 07:50

Tänk vad mycket pengar vi har betalat för våra resor att för att få den här värmen, men nu har vi den gratis. Blir oxå såååå arg då jag ser folk som bara slänger dessa fimpar på marken. Nu fick jag vara med och klaga lite oxå. Nu njuter vi vidare av sommaren även om jag nu har börjat jobba.
Kramen

Annika

05 Aug 2014 07:51

Oj, jag blev visst anonym i mitt kommentar ser jag.
Badtanten

Kommentera

Publiceras ej