Strömavbrott och omkullblåsta träd.

4kommentarer

Stormen Simone drar fram med full kraft och 13.000 hushåll i Blekinge är utan ström. Utanför mitt så dånar och smäller det, hoppas att byggarna som fortfarande håller på med stambytet dagtid i huset bredvid har sett till att grejerna inte kan blåsa runt. Gozzi och jag trotsade utegångsförbudet med en liten trevlig promenad i blåsten. Vi har fortfarande ström och förhoppningsvis så ska det väl mycke till om vi ska bli strömlösa. Det sägsa att det ska lugna sig om någon timme men mycket kan hända innan dess. En frakt-och passagerafärja Stena Alegra hade slitit från Verkö så den gick på grund utanför Tjurkö. Den andra färjan har skjutit upp sin avgång till 24.00, tur man inte bokat resa.
 
 
 
Hur har ni det i stormen?
 
:-)

4 kommentarer

S

29 Oct 2013 01:34

Med viss möda hindrade jag min man från att åka ner till stranden och titta, finns massor av gamla träd längs vägen och man behöver ju inte utmana ödet! För det kändes rätt rejält i vindstötarna. Tack och lov hade vi el och värme kvar och ingen hund att rasta så oss gick det ingen nöd på.

Kram!

♥ Carina ♥

29 Oct 2013 07:50

Tack, här i norr hade vi det lugnt i stormen :) Här var det inget stormigt alls.
Tyckte synd om er i söder för det är verkligen inte kul då det blåser så där.
Kram

Spanaren

29 Oct 2013 08:55

Så vacker bild!
Hörde att det var orkanvindar i Halland. Tänk vad sårbara vi är och ändå så blir så många tagna på sängen när något sådant här händer?!?! Ingen blåst hos mig i Norrbotten denna gång. Ha det/kram

TantGlad

29 Oct 2013 10:25

Här hos mig i sundsvall har det varit lugnt.
Så jobbigt och kusligt med storm. Vi hade ju dagmar stormen för 2 år sedan och den var kraftig
Ha det så gott och hoppas på en stormfridag.
Kraaaaam.

Kommentera

Publiceras ej