Medan jag väntar!

3kommentarer

Måndag och regnets smattrar på rutan. Kom just in efter en lång skön runda med hunden, hann precis innan regnet kom. Det bubblar i vattenkokaren, snart står en kopp rykande vitt te på bordet. Ljusen tända i väntan på stormen. Räkningarna betalda av bidraget från fk. Undrar om jag inte ska ta en kaka till, eller två..... :-)
 
Det är inte jag som skakar, det blåser.
 

Stormen heter visst Judas!
 
:-)

3 kommentarer

AnnaKK

28 Oct 2013 14:40

Nu heter stormen plötsligt Simone, såg jag på Expressens hemsida nyss. Men den kan heta vad den vill för min del, bara den håller sej någorlunda lugn när den passerar här! >:-)

Ännu så länge är det ingen vind att tala om här, men regnar gör det. Har mest hållt mej inomhus, och lika bra är nog det med tanke på att jag har dragit på mej en förkylning i helgen. Snörvel!

Ska göra mej en kopp kaffe nu - sen vet man ju inte när man får en "riktigt bryggd" sådan härnäst, ifall det blir strömavbrott osv... Ett stearinljus är framplockat och jag har koll på var tändstickorna ligger.

Ha det fint!! :-)

Inger Maryissa

28 Oct 2013 15:29

Väntar här på regn och vindar....vilket jag så på en väder-sida skulle bli här så småningom
men den riktiga stormen som väntas kommer tydligen att mest drabba södra och västra Sverige
och det verkar bli en ordentlig storm
hoppas att den inte ställer till alltför många problem, men en del problem kommer den säkert att orsaka
kram

Ailas

28 Oct 2013 15:47

Det är visst många som väntar idag... eller ja väntar och väntar, befarar kanske vore ett bättre ord? Det duggregnar här, men ännu inga tecken på Simone. Jag hoppas att hon har drunknat!

Kram!

Kommentera

Publiceras ej