Mandeltäcke!

2kommentarer

Idag då jag plockade med lite utrensning av gamla tidningar så hittade jag massor av goda kakrecept. Var ju bara tvungen att bläddra lite innan de hamnade i tidningsinsamlingen. Många härliga recept blandat med repotage om vad man inte bör äta, det sistnämnda ägnade jag ingen tanke. Men solbullar, smulpaj med havrekross, fyllda medaljonger och formar med mandeltäcke fick det att vattnas ordentligt i munnen. Så nu sitter jag här, härligt mätt av den goda kakan som ligger så väl nerbäddad med vaniljvisp i min välfyllda mage. Det är viktigt att göra saker man mår bra av när man är sjukskriven läste jag i en av tidningarna och det var ju skönt att få den bekräftelsen. Tror bestämt att jag ska må bra i morgon också :-)
 
 
När jag idag tog fram min vinterjacka så
hittade jag tvättade pengar i en av fickorna,
man gör sina fynd.
 
:-)
 
 

2 kommentarer

Bosse Lidén

02 Oct 2013 06:30

Det hoppas jag att du ska göra idag med. :)
Det är lätt hänt att bli sittande om man börjar läsa i gamla tidningar som ska slängas. Jag kommer snart att lägga in ett kåseri om ämnet.

Att du bara vågar berätta öppet om det i bloggen. Om att du tvättar pengar. :)
Kram

AnnaKK

02 Oct 2013 09:46

Den som ändå kunde hitta en bunta pengar - tvättade eller inte - som glömts bort någonstans... Så här på höstkanten vill de pluringar som jag vet var jag har inte riktigt räcka till. Den ena förskräckliga fakturan efter den andra smyger sej ner i vår brevlåda! <:-I Lika dant varje år, och ändå lär jag mej visst aldrig att planera i förväg för detta!? Så jag får skylla mej själv - alternativt ge mej in i avloppsslangen på tvättmaskinen och se om det möjligtvis kan ligga några tusenlappar i den!? ;-)

Svar: Husbilen är inte inställd för säsongen, men nu i oktober ligger vi lite lågt med utflyktandet. Svärföräldrarna ska ha den nån helg och övriga helger ska nog maken ägna sej åt jakt istället för att skjutsa mej land och rike runt... <:-)

Ha en härlig dag!!!

Kommentera

Publiceras ej