Husägare igen!

4kommentarer

Nu är det femte natten på kort tid som jag drömmer om att jag köpt hus. Nattens husköp var en torp uppe i skogen med massor av blommor som växte och slingrade sig överallt. Konstigt nog så hade jag helt plötsligt två hundar, det kan ju bero på att uppfödaren varit på besök och att det var mysigt med flera jyckar. Sist jag drömde om hus så var jag väldigt glad när jag vaknade för det var bara en massa problem med det huset. Det var lite svårare att släppa taget om nattens husköp eftersom jag hade just satt mig för att fika i min lilla skogsdunge.
 
BusGozzi har gillat att leka med Filou.
 
 
 
Idag fick jag kolla i min almanacka...
..hade inger aning om varken dag eller datum!!!
 
Ha en fortsatt fin onsdag!
 
:-)
 
 
 
 

4 kommentarer

Bosse Lidén

09 Oct 2013 12:55

Jag tycker det låter spännande med de där drömmarna. Bara de inte är fyllda av problemhus. Ibland kan drömmar vara härliga och verkliga så man blir sur när man vaknar och inser sanningen att det bara var en dröm. Till nästa natt drömmer du kanske om ett lyxhus, där du kan bo under ett halvår med flyttstart snart. Hela tiden väntar jag på att Rickard Sjöbergs team ska ringa det där samtalet, så jag slipper november när månaden visar upp sin sämsta sida. Det är bara att gilla läget. Kram
Ps. Varför lyder din blogg inte mig när jag kryssar i, kom ihåg mig?

AnnaKK

09 Oct 2013 17:47

Du får kanske boka in en film till i raddan som du vill se; Drömkåken, men Björn Skifs!! ;-) (Antar att du har sett den, för den är ju jättegammal vid det här laget. Och garanterat avskräckande när det gäller husägande! Ähum...)

I övrigt är det ju trevligt när man kommer ihåg sina drömmar, tycker jag. Själv glömmer jag för det mesta dem bara nån minut eller ett par efter att jag har vaknat.

♥ Carina ♥

09 Oct 2013 18:08

Tro vad drömtydare säger om köpahus drömmar ;)
Jag kommer sällan ihåg vad jag drömmer. Undra om det är ett tecken på demens... :)
Kram

Spanaren

10 Oct 2013 07:11

Hus ... styrka i din inre boning med många nya intryck som är både reda och oreda?!?!

Vackra goa hundar flera gånger om/kram

Kommentera

Publiceras ej