Outtröttlig!

5kommentarer

Gozzi är så rolig när jag kommer hem till mina föräldrar, så fort jag släpper ut honom ur bilen så ska han bort till ängen. Han springer fram och tillbaka, letar upp en pinne för att leka och hoppar och stussar. Har det då kommit lite snö är lyckan total. Träffade ett par för några dagar sedan som undrade lite över rasen. När vi stod där och pratade så höll Gozzi på att larva sig i en buske. Dessa unghundar sa de till mig och skrattade. Jag nickade och sa att han blir bara nio år i sommar. Kul att han är lite småbusig, tycker jag!
 
Underbara fredagen är här :-)
 

5 kommentarer

Spanaren

15 Mar 2013 17:54

Men han har likadan sele som Sokko fastän i en annan färg. Var du glad att din Gozzi älskar snön och livet. Fin bild *njuter* /kram

soffie

15 Mar 2013 20:58

men å vilken vacker bild på han... ha en gooo helg

AnnaKK

16 Mar 2013 08:24

Vår "unghund" har också mycket bus och uppsluppenhet i behåll - och blir också nio snart. :-) Skulle inte tro att han nånsin kommer att lägga sej till med "en äldre gentlemans värdighet"... :-D

Dessutom är det bara hunden i den här familjen som fortfarande njuter av snön och kylan... Men solen tittar tack och lov fram idag också, så jag hoppas den har hunnit börja värma lite grann till klockan tio när det är dags för avspark på konstgräsplanen. <:-)

TantGlad

16 Mar 2013 08:48

Gozzie ÄR SÅÅÅ söt och fin. Jag vill bara äta upp honom. Visst är djur underbara varelser. Man får så mycket tillbaka av dem. Pussa nosen från mig!
Tittar in och önskar fina du en underbar lördag!
Kramen från mig!

Inger Maryissa

16 Mar 2013 15:18

en så mysig vovve ni har
det är så goa våra fyrbenta vänner
kram

Kommentera

Publiceras ej