Rea på Ikea

2kommentarer

Idag så åkte vi hela bilen full till kalmar för att kolla lite rea på Ikea. Mina fynd för dagen var billigt tyg och ännu billigare ljus. Av tyget ska jag sy två dynor till Gozzi och ett fint draperi till stugan på Öland. Nu ska min nya symaskin som jag fick av barnen i julklapp få jobba lite. När vi ändå var på Ikea så passade vi på att klämma på alla saker som vi ville ha men inte köpte. Fina plädar, mattor, krukor, doftljus och massa annat. Så medan regnat vräkte ner från en grå-blå-svart himmel, har vi bara myst och mått mycket bra.
 
Idag bjuder Gozzi på gott hopp om bättre väder i morgon
 
:-)
 
 
 
 

2 kommentarer

soffie

08 Jan 2013 21:44

vad bra att du kan hjälpa till å kolla trycket på din pappa!å va fin Gozzi är,va roligt att du kan sy å att du hittade tyg, jag bhar inget tålamod alls för att sy blir ovän med symaskinen direkt ,fniss:)

AnnaKK

09 Jan 2013 09:35

Jag var också på IKEA igår, tillsammans med min dotter. Fast vi var på varuhuset i Älmhult. Bland annat skulle jag kika på bordskivor, men när det visade sej att det var 20% rabatt på dem just nu så var det ju lika bra att handla en sån också. Alltid lika spännande att se om man ska få in sina skrymmande impulsköp i bilen - men det gick bra den här gången också. :-D Nu gäller det bara att hitta de gamla benen, som ska finnas undanlagda nånstans här hemma efter att vi "slaktade" ett gammalt datorbord för ett tag sen...

Lycka till med sömnadsarbetena! :-)

Kommentera

Publiceras ej