Nyårslöfte

4kommentarer

Eftersom jag har ett så bra nyårslöfte sedan tidigare år så drar jag till med det i år igen. Godisät bara på lördagar. Jag kom ihåg innan detta löfte avgavs för några år sedan så kunde en chokladkaka lätt slinka ner i magen efter att man varit och handlat. Men nu så gottas det bara på lördagar. Men jag har ännu ett löfte som jag tänkt ha i år och det är att jag ska njuta när jag äter någon kaka eller något annat som inte år så nyttigt. För kan jag inte kosta på mig att njurta av det jag stoppar i mig så får jag helt enkelt välja att vara utan. Hur många gånger har man inte tänkt med munnen full, att det här är borde jag inte stoppa i mig. Så året motto är " ska du smaka, så njut av din kaka"! Det här löftet lär nog inte vara så svårt att hålla.
 
Varför inte börja det nya året med en fruktsallad
 

Nu är det åter dags att förbereda sig för en natt på jobbet!

Hoppas ni alla haft en bra start på 2013
 
:-)

4 kommentarer

Selma

01 Jan 2013 20:38

Jag äter som en stövare som är rädd att någon ska komma och ta matkoppen.

soffie

01 Jan 2013 20:47

mums va gott med fruktsallad det ska jag göra imorrn så tack för tipset...himls bra nyårslöfte,:)

Per-Anders

02 Jan 2013 11:50

Själv har jag bestämt mig för att gå ner i vikt, samt få ner mitt blodtryck. Jag betraktar det inte som ett nyårslöfte, det är helt enkelt nödvändigt för att jag ska må bra.

AnnaKK

03 Jan 2013 08:06

Det där skulle jag också behöva lova mej själv! Det blir så lätt bara glufs-glufs-glufs... <:-) Och tänker man så, så blir det ju faktiskt lättare att prioritera att lägga pengarna på helt andra (och t o m roligare/trevligare) saker än godis. :-D

Kommentera

Publiceras ej