Min Musiksmak

2kommentarer

När det gäller musik så kan jag nästan påstå att jag kan lyssna på det mesta om det bara är rätt tillfälle. Men en sak som jag kommit på under dessa månader som jag bott i detta huset är att det inte bara är lyhört. Jag har också kommit på att min granne och jag inte har samma musiksmak och jag kan nästan säga utan att veta att han tycker säkerligen detsamma om min. Ärligt talat så låter det för jjjjjjj inifrån hans. Jag håller på att få tinnitus, inte för att han spela jättehögt utan för att musiken får mina öron att krulla ihop sig och detta gör mig galen. Just nu så lyssnar jag på "breaking acts 2013", för att överrösta.  Som tur är lever vi i ett fritt land och få spela vad vi vill men musik från arabländerna är inte min grej.
 
Ljusmys och tesörpel 
 

:-)

2 kommentarer

Berndt Pettersson

03 Jan 2013 23:43

vad mysigt med ljus

AnnaKK

04 Jan 2013 08:48

Jag bättrade på min tinnitus en del igårkväll, märkte jag. Det kändes i öronen när vi körde hem från Växjö att man varit utsatt för högtalare... Men det var det värt! :-D Och musiken som vrålade ut ur dem så fort det blev ett litet speluppehåll var helt i min smak, och triggade igång pubilken till taktfast applåderande. :-)

Det är helt rätt kille som är kapten i handbollslandslaget. Vilket stort hjärta han har för både sporten och laget, Tobias Karlsson! :-)

Kommentera

Publiceras ej