Ändrade planer

3kommentarer

Planerade innan jag somnade igår kväll att jag skulle ta en lååååååång sovmorgon idag. Men ärligt talat när jag vaknade väldigt tidigt och såg en strimma av hopp på himmelen utanför mitt fönster åkte kläderna på för att rasta kamera och hund. Vilken tur för nu är det mulet igen. Men gröten med blåbär och mitt nya te smakar betydligt bättre efter en promenad.
 
 
Ingen ro och ingen vila
nu måste jag vidare kila :-)
 
 

3 kommentarer

christines/bustanten

04 Jan 2013 13:30

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Gröt med blåbär lät gott. Jag gillar gröt. Mums .
Kikar in för att önska en fin fredag och helg! Stor kram från mig! Pssss villken fin bild för att inte glömma nåt.

AnnaKK

04 Jan 2013 16:33

Lika dant här; en fin förmiddag som sedan följdes av "mul" och duggregn. Men jag hann också vara ute en stund med kameran, så jag ska inte klaga. :-) Hoppas det blir fint imorgon också. Kom nämligen just på att det är "söndag" då - fast att det är lördag... Så en grej jag hade tänkt göra då kommer med andra ord inte gå att göra, just för att det inte är vanlig lördag utan röd dag... Men, men! Jag överlever det också! Och får jag solsken igen så går jag gärna ut en ny sväng med kameran istället då.

Trevlig fredagkväll och helg på dej!!! :-)

AnnaKK

04 Jan 2013 16:35

Eller...??? Är det kanske vanlig lördag likaväl imorgon??? Trettondagsafton borde väl inte vara röd - utan själva trettondagen, som ju är på söndag!?

Nu får jag ångra att jag inte har skaffat mej något almanacka/kalender för 2013 än!!

Google nästa!!! :-D

Kommentera

Publiceras ej