Kära granne!

5kommentarer

Enligt en undersökning som fastighetsbyrån gjort så har vi svenskar inget emot att hjälpa vår granne. Hur våra grannar är betyder mycket för hur vi värderar vårt boende. Om man skulle få välja sin granne så är Martin Timell och Brad Pitt drömgrannen medan Carola och Torsten Flink toppar mardrömsgrannarna. På frågan "har du någon gång flirtat med din granne?" så svarade 37 % Ja och 24 % har någon gång kysst sin granne. På frågan om vad man uppskattar mest hos sin granne så svarade varannan svensk " att de alltid hälsar glatt". När det gällde att bli störd av sin granne så var siffran rätt så hög bland de som bodde i hyresrätt lite tystare för de som bor i bostadsrätt och hela 10 % blev störda flera gånger i veckan.
Mina grannar som jag annars inte ser så mycket av låter desto mera. Men det kan ju också beror på hur väl eller inte det är isolerat mot oljud. Just nu så håller en granne på att renovera, en lär sig spela dragspel, en annan hostar sönder lungorna och någon annan i huset hittar inte sina batterier till hörapparaten. Men mina nya monsterproppar stänger ute det mesta av oljud så de kan greja på bäst de vill när jag behöver sova dagtid.
 
 
Mitt i vecka,
måste firas,
med en stor glass .-)

5 kommentarer

Spanaren

17 Apr 2013 11:33

Tur att man bor i hus *ler*
Bra att du har hörselproppar så du kan sova ibland på dagtid. Ha en bra dag/kram

TantGlad

17 Apr 2013 16:58

Rolig bild.
Bor ju själv i hus. Mina drömgrannar är dom som bara ÄR och det gjör inget om dom pratar högt eller hörs lite bara det inte är nattetid. Jag vill heller inte ha grannar som hälsar på i tid och otid utan när jag kommer hem då är jag hiskligt trött så då vill jag bara vara med de mina.
Ha det gott och vårkramen från mig.

soffie

17 Apr 2013 20:24

usch vad jobbigt du har det med dina grannar , hoppas dragspelet går sönder ;) å den andre slutar hosta, hos mej är det lugnt i vår gång jag kan höra om någon spelar ibland men de slutar alltid i god tid som tur är:) kramen

Ailas

17 Apr 2013 22:51

Puh! Än så länge bor jag i villa, men planerar att flytta inom en månad till en bostadsrätt. Ett lugnt hus, sägs det. Det får jag verkligen hoppas, annars blir jag galen.

Kram

AnnaKK

18 Apr 2013 07:49

Uuuh... Ja, det måste ju vara superstörigt att försöka sova i ett flerfamiljshus mitt på dagen!? Tror inte det hjälper att klaga på oväsen vid den tiden heller... <:-I Men välisolerade väggar underlättar ju! Maila Martin Timell så kommer han kanske och fixar såna till dej!? :-D

Det fina vädret igår höll i sej hela dagen här, men idag "kompenseras" (??) vi med regn. Fast det behövs sånt också, så det får väl vara hänt... Bara det blir fint igen imorgon, så!! :-)

Kommentera

Publiceras ej