Pensionsinformation

6kommentarer

Kommunen har bjudit in oss anställda mellan 42 och 56 år på pensionsinformation. Tre timmar långt informationstillfälle där de kommer att hantera olika frågeställningar. Även om det just nu känns väldigt avlägset till pensionen så vet jag ju ändå någon stans där i bakhuvudet att tiden går väldigt fort. Så rätt var det är så är man där.
Ni vet det där brandgula kuvertet som man kan hitta i brevlådan, det ger mig så dåligt samvete varje gång. Det har hänt att jag inte ens öppnat det utan lagt det i en låda för att sedan glömmas bort till nästa gång det dyker upp på samma sätt. Men nu har jag lovat mig själv att det där kuvertet ska granskas in i minsta detalj och det jag inte själv förstå ska jag ta reda på.
 
 
Klokare och informationsstinn
återkommer jag om några timmar.
 
Tills dess, ha det så bra!
 
:-)

6 kommentarer

♥ Carina ♥

08 Oct 2012 13:34

Hoppas att det är en givande träff. Sånt där är så tråkigt tycker jag. Jag har en ful ovana att fråga min man om tråkig post. "Vad är det här? Ska det här sparas"? Det brandgula kuvertet hör dit :)
Kram

soffie

08 Oct 2012 19:31

wow vilken bra bild, Så bra av kommunen att ha sån info,mina kollegor på den förra skolan jag gick blev inbjudna på ett sånt möte i våras men det va för dem som skulle gå i pension om 2-5år,tycker det va lite väl tidigt att ha en ålder från 42 år borde varit från 55 tycker jag:) kramen

Ama de casa

09 Oct 2012 10:47

Jättetråkigt men jätteviktigt!

Hoppas du blir lite klokare av det hela (men jag avundas dig inte det där mötet direkt... ;-) )

Ama de casa

09 Oct 2012 10:48

sv: Den hunden verkligen ÄLSKAR att simma. Han är jättekul att titta på, och är nog den hund här i Torrevieja med den bästa kondisen :-)

Ailas

09 Oct 2012 11:07

Ja, lyssna så att öronen blöder. Å andra sidan, det är så otroligt trist med detta ständiga "det här tjänar du på"... Ibland är det lyx att slå dövörat till!

Kram

AnnaKK

09 Oct 2012 18:46

Hoppas det var BRA information du/ni fick, och att allting klarnade en del!? :-)

Vår bank försöker få oss att komma på ekonomisk rådgivning varje år, och i den ingår ju en del pensionssnack också. Men sist vi var på det där gick vår " personliga bankman" fram lite väl hårt och det blev fullständigt uppenbart att han mest var ute efter att få placera våra pengar på ett vis som framförallt banken tjänade en hacka på (och säkert han själv också - vågar jag gissa att han har nån slags bonus eller provision utifrån hur han lyckas pracka på sina kunder fondandelar och annat jox!? FNYS!!!). Så fortsättningsvis har jag bestämt mej för att sköta allt vad sånt där heter helt på eget bevåg. Så kan jag bara skylla på mej själv om det går åt pipsvängen - det är trots allt bättre än att bli sugen på att begå mord på banktjänstemän! ;-)

Kommentera

Publiceras ej