Trädgårdsmässa

4kommentarer

Vaknade tidigt efter allt för få timmar i sömn efter nattens jobb. Men ibland kan man inte tvinga fram sovandet. Pigg ändå och det är ju bra. Bara en natt kvar sedan är det ledigt i två och då ska Öland får besök av mig med såpa och en skurhink och naturligtvis lurvetass. Vintern ska skuras ur och våren ska vädras in. Men idag så tog vi en sväng till Wämöparken som hade sin årliga trädgårdsmässa. Där fanns mycket att titta på men även att lyssna till. Någon som jag inte kom ihåg namnet på pratade på om olika ekologiska insekts-och skadedjursmedel. Kaffe skulle visst vara väldigt bra eftersom sniglar och andra småkryp inte tålde koffein. Så ni som har mördarsniglar eller annat som stör och förgör din trädgård, sätt på lite extra kaffe nästa gång och bjud de ovälkomna gäster på så kommer de förhoppningsvis inte tillbaka. Trädgårdsmässan bjöd även på en trevlig stund i solskenet i denna blåsiga vår.

Ifall jag nu hade varit häst
så hade jag kunnat bli friserad alldeles gratis :-)








Trevlig lördag!

:-)

4 kommentarer

Anonym

05 May 2012 21:05

kajorna verkar va så smarta:) fina bilder.kram

Selma

06 May 2012 07:10

Men du, man kanske får avsättning för sin kaffesump så ...

Per-Anders

06 May 2012 12:09

Fina bilder. Fåglarna snyggt fångade!

AnnaKK

07 May 2012 07:10

Men jösses, vilka kajor!!! Och vilka foton du tog på dem (och hästen)! 8-D



Jag har sett kajor i stan landa på cykelsadlar med sånt där pälsigt sadelskydd på - och så har de dragit loss ludd från dessa och använt till sitt bobyggande. Men att de skulle ge sej på levande pälsdjur på det där viset trodde jag nog inte!? Får hoppas det är lös vinterpäls som pållen bara är glad över att bli av med!? :-)



Den här gången åkte vi till Skånes sydvästra kust, men en annan gång lär det säkerligen bli till Blekinge. Och Öland står också högt på min lista över utflyktsmål med husbilen. :-)

Kommentera

Publiceras ej