Höstdagar när de är som bäst

5kommentarer

Underbara dagar med sol och värme har vi och vad har jag hittat på då tror ni...jo..dotter och jag har flyttstädat hennes lägenhet i flera dagar. Men fredagen ska börjas med sovmorgon sedan har jag beställt fint väder för jag ska bara njuta hela långa dagen. Hunden ska få sina välbehövliga rundor annars ska ska jag bara lata mig och fika på smarriga bakelser eller något annat onyttigt. Nu är det lika bra att jag går och lägger mig så att jag kan njuta av min underbart lediga fredag så fort som det bara är möjligt.


SnyggGozzi

Hoppas att du mé får en solig och härlig fredag :-)

:-)

5 kommentarer

Ailas

30 Sep 2011 15:11

Hm... och fint väder blev det! Har en massa att göra just nu, men det får bli en stund till i trädgården i alla fall nu innan solen försvinner. Innegörat får bli "sedan".

Önskar dig och SnyggGozzi en trevlig fortsättning på dagen samt go' helg!

Kram

soffie

30 Sep 2011 20:46

guuu va vacker bild!å vilket väder vi fick :)ha en underbar helg

Inger Maryissa

30 Sep 2011 22:17

ja, det har verkligen varit underbara dagar med sol och ljuvlig värme

hoppas du haft en fin fredag

mysigt foto på vovven

kram

Marie-Louise

30 Sep 2011 22:53

Trevlig helg. Kram

AnnaKK

01 Oct 2011 09:05

Är du inte på Skördefest på Öland denna helg!? :-)



Flyttstäda är verkligen inte det roligaste, för det känns ju inte ens som om man städar till sej själv när man håller på med en sån (fast man slipper ju förhoppningsvis betala nån "straffavgift" för att man inte har städat tillräckligt bra och så där... Hrmpf!!).



Här ligger dimman tät ännu, men det var lika dant igår förmiddags men sen när solen väl bröt igenom var det helt underbart fint. Så jag hoppas och tror på en repris av det vädret lite längre fram på dagen. Ska på fotboll i eftermiddag. :-)

Kommentera

Publiceras ej