Hur svårt kan det va

8kommentarer

Det händer ibland att jag undrar över om andra människors dåliga beteende beror på hur jag uppfattar dem eller om de helt enkelt medvetet gör eller säger taskiga saker av ren elakhet. Man har ju oftast hört att man inte kan ändra andra människor utan bara sig själv. Men det kan väl inte menas att man ska lära sig att stå ut med hur andra människor beter eller uppför sig mot en. Alla har nog råkat ut för hur det är att stå där utanför och se hur andra medvetet har gjort någon illa. Inte en blick, inte ett hej, som om man vore osynlig man finns bara inte. Vet inte vilket som är värst, för det kan ju lika väl vara så att alla glor på en, det viskas och tisslas med menande blickar och skratt. Jag jobbade på en högstadieskola under något år och då blev man ju tydligt medveten om att vissa beteende har inte förändrats i skolans värld sedan jag gick i skolan och jag får nog tyvärr säga att många vuxna tar med sig sitt beteende långt upp i åren.


Solen tittade fram en stund

:-)

8 kommentarer

Gökboet

10 Nov 2011 14:59

Barn och ungdomar kan man ju ha ett visst överseende med, på grund av deras ålder och ringa livserfarenhet. Men när det gäller vuxna är det ju en helt annan sak. Där finns inga ursäkter eller undanflykter! Dom borde verkligen skämmas!



Varm kram!

AnnaKK

10 Nov 2011 16:35

Ja, nog undrar man hur vissa är funtade - men har man känt dem länge så brukar det tyvärr bara vara till att konstatera att "de är som de alltid har varit"... :-/



Svar på fotofråga: Använde manuell fokusering!! :-)

AnnaKK

10 Nov 2011 18:40

Glömde innan!



NÄR du placerar ut din pumpa i en rondell sedan - LOVA att du fotar den då också!! :-D

Marie-Louise

10 Nov 2011 21:18

Ja ibland undrar jag verkligen vad det är för fel på folk. Hur kan bara bete sig så illa som en del gör? Det är en gåta för mig.

Kram vännen

soffie

10 Nov 2011 21:30

ja herregud ibland undrar man verkligen hur de tänker, fin bild på blomman, kramen

soffie

10 Nov 2011 21:31

ja herregud ibland undrar man verkligen hur de tänker, fin bild på blomman, kramen

Inger Maryissa

10 Nov 2011 22:56

Nej, jag tycker inte att man ska behöva stå ut med andras beteenden om de gör en illa

Och ja, det läskigaste är när man blir som osynlig...inte får en blick eller ett hej...och dessutom om man inte vet varför...

och när man inte vet vad som sägs bakom ryggen...



Fint foto av blommorna och här har också solen kikat fram idag.

Man blir ju så glad när den är framme

kram

Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak

12 Nov 2011 12:50

Det är skrämmande hur vuxna faktiskt kan bete sig! Min sambo berättade om 2 i hans klass( ena fd frisör och andra fd polis) Hur dem sitter och skrattar åt spec en annan tjej när hon räcker upp handen när hon ska fråga något eller när hon redovisar. Detta är vuxna utbildade människor som sätter sig i skolbänken för att plugga vidare och beter sig så!!! Blir så sjukt förbannad när jag hör sånt!!

Kommentera

Publiceras ej