En ledig helg

4kommentarer

Avslutar den lediga helgen med att kolla på fotboll, sonen fick näta tre gånger och det är ju alltid lika kul när grabbarna vinner. Solen sken och resan till Hörviken gick bra trotts att vi skulle passera stället där sweden rock 2011 har huserat. De har nog ökat på sopberget efter denna helgen. Men det är väl så det ska vara på festivaler.





Nu blir det en lite hundrunda innan jobbet :-)

Hoppas du haft en bra helg!

4 kommentarer

Ailas

12 Jun 2011 20:11

Tre mål är ett bra avslut på helgen! Härligt jobbat.



Det har varit kanonkul här och helt perfekt väder idag dessutom, 20 grader.



Hoppas att du får en lugn natt på jobbet.

Kram

♥ Carina ♥

12 Jun 2011 22:05

Ser att du också jobbar natt.

Jag är Uska och jobbar på ett sjukhem och ett gruppboende.

Var jobbar du?

yasmine modell mamma och fru

13 Jun 2011 17:02

tack hoppas du har en kanon fin start på veckan kram

AnnaKK

14 Jun 2011 07:26

Vad mål han öser in, din son! :-) Grattis till ytterligare tre poäng i serien. Det samma håvade dottern och hennes lag in igår (tre poäng) men om matchen slutade 5 eller 6-0 har jag faktiskt dålig koll på!? Men jag vet iallafall att dottern inte gjorde något mål den här gången. :-)



Sweden Rock har vi inte varit i närheten av denna helg, men om inte dotterns pojkvän hade tagit studenten hade dottern rätt säkert varit med honom och hans familj i Norje Boke för de har tillgång till en sommarstuga där. Härom året var vi där och "dumpade av" henne till Sweden Rock, och jisses vad folk det var över allt - och som en lång campingplats i hela skogsremsan längs med vägen ända bort till Pukavik! :-D

Kommentera

Publiceras ej