Uppvärmning pågår

3kommentarer

Idag är det onsdagen den 13 juli och ikväll ska Sveriges damer spela mot Japan kl 20.45. Redan nu så värmer jag upp med VM-dansen som fanns uppritad i dagstidningen, detta trots att jag inte kan se matchen eftersom jag ska jobba. Har jag tur så finns det brukar som vill se matchen och då kan man ju passa på att slänga ett öga åt TV-rutan. För er som inte visste så har målvakten Hedvig Lindahl spelat ett tiotal matcher i IF Trion när hon var utlånad från Malmö 2003 när IF Trions damlag spelade i allsvenskan. Enligt Hedvig själv så var det då hon hittade tillbaka till glädjen med fotbollen. Så vad kan man mer än säga än att man hoppas att glädjen räcker till att vinna kvällens match.


Julia i IF Trion blir jagad av två KFF;are på finaste IP som gav Hedvig spelglädjen åter

God Morgon, till er som måste stiga upp
Sov Gott, till er som ska göra som jag......... ZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz

:-)


3 kommentarer

AnnaKK

13 Jul 2011 09:09

Här blir det VM i tv-soffan ikväll - var så säker! :-) Förra matchen lyssnade vi på i bilen på väg hem från Dalarna, och eftersom dottern jobbade SMS:ade jag kontinerligt ställningen och så där till henne.



Heja Sverige!!!

Ailas

13 Jul 2011 13:52

Har ingen koll på "bollen" men hoppas så klart att det går bra.

Det är lite pyssel med kattkollot, mat och bus... och så har jag plockat några liter hallon. Sedan ska jag hälsa på en väninna. En heldag, alltså!



Ha det bäst, fina Lotta!

Kram

♥ Carina ♥

13 Jul 2011 20:02

Här har du en som sitter bänkad framför tv:n och ser matchen. Tycker synd om dig som missar den...

Hoppas du får en lungn natt i alla fall.

Kram

Kommentera

Publiceras ej