IT-Frustrationer

5kommentarer

Alla har vi suttit där någon gång, frustrationen över att inte bredbandet går så fort som vi tänkt oss eller som när vi skrivit ett långt välformulerat inlägg och så är allt helt plötsligt borta. Men enligt studier så är det oftast män som stör sig mest på långsamt bredband medan kvinnor stör sig när datorn kraschar. Det som var lite roligt att veta med denna studien var att reklam i datorn stör åldersgruppen mellan 50-70 mer än andra åldrar, minst påverkade var de upp till 20 år. Kvinnor var mer irriterade över Facebook än män och enligt studien så berodde det på att kompisa lägger ut bilder som de helst skulle vilja stoppa i pappersmalaren. Yngre tjejer tyckte det var pinsamt att ha mamma som vän på "Fejan". Glömda lösenord var något som många var störda över och det kan man ju hålla med om.



Jag stör mig nog mest på när allt helt plötsligt är borta som man skrivit eller
när man inte kan koppla upp sig på nätet.

Vad stör du dig mest på?

Sa någon att solen skulle lysa i morgon?

:-)

5 kommentarer

AnnaKK

16 Jul 2011 07:18

Just exakt nu i denna minut, stör jag mej allra mest på det du skriver allra sist: om solen! För VISST!! Den skulle absolut LYSA idag - det lovade ju SMHI för flera dagar sen!?! Men... Det REGNAR!!! 8-X Uäck...



Selma

16 Jul 2011 10:46

Jag vet faktiskt inte. Eller jo, när bloggeriet hänger sig och man inte kan skicka den långa kommentar man just skrivit och den försvinner.

Marie-Louise

16 Jul 2011 13:03

Ja när allt man suttit och skrivit försvinner eller man helt plötsligt blir nedkopplad, det stör jag mig på. Vilken härlig bild du bjuder på:) Kram

♥ Carina ♥

16 Jul 2011 16:38

Hmm... jag är inte så jätteförtjust att vissa har musik på sina bloggar, jag blir lite störd av det faktiskt. Sedan blir jag väldigt frustrerad om datorn inte funkar!!

I-lands problem... :)

Anonym

16 Jul 2011 22:21

hihi vilken underbar bild,å våra Svenska tjejer tog brons idag tjohoo för dem:)ha en underbar lördagskväll

Kommentera

Publiceras ej