Redan den 4;de?

3kommentarer

Skulle bara jobba lite och så gick tiden väldigt fort.
Hoppas ni alla, som brukar tittar in här hos mig, haft en härlig jul och att det nya året börjat bra.
Vad det gäller nyårslöfte så ska jag hålla det som jag lovade att hålla inför 2010, bara godis på lördagar.
Eftersom det fungerat så bra fortsätter jag med det löftet, hade tänkt att lägga till ett löfte till. Typ som att jag skulle vara mer rädd om mig själv men antagligen så kommer jag att bryta det redan första veckan så det löftet får bli ett senare löfte.

Om jag nu ska blicka tillbaka på roliga händelser 2010 så dyker naturligtvis min dotters bröllop upp som en gnistrande juvel. Denna underbara dag. Att få vara med om förberdelser, få förtroende att få fixa med hår, fotografering och brudbukett gör ju en mamma så stolt. Vilka underbara dagar på Öland. Solsken och fågelsång, glada skratt och go mat och ett alldeles fantastiskt bröllop gör att 2010 var ett mycket speciellt år för mig.



Mycket annat roligt, trevligt har naturligtvis också hänt under 2010
men av det får ni ta del av en annan dag.

Puss och kram



3 kommentarer

maria

04 Jan 2011 21:24

jag har satt upp ett mål för 2011 och det är att jag ska ta hand om mig själv :) känns bra..

må så gott ! kram

AnnaKK

05 Jan 2011 10:04

Hejsan!



Och nu är det hux-flux redan den 5/1 - det har snart varit 2011 i en hel vecka, och jag har inte lyckats göra nånting av det jag visserligen inte gav som direkta nyårslöften men ändå viskade lite tyst för mej själv... <:-) Nåja... Det brukar ju trots allt vara en bra början att ändå tänka på saker och ting - rätt vad det är så gör man dem förhoppningsvis också! :-) Och ta hand om sej själv borde nog alla göra lite bättre! Vet inte varför vi människor ofta är så missunnsamma mot just oss själva - men kanske beror det på att vi i grund och botten ÄR goda varelser som i första hand vill göra gott för andra!?



Trevlig trettondagsafton!! :-)

Marie-Louise

05 Jan 2011 12:25

Vilka underbart vackra bilder :)

Ja det måste vara ett stort ögonblick i livet, att få vara med när ens barn gifter sig.

Jag har egentligen inte alls gett några nyårslöften för jag är så dålig att hålla dom, men jag har ju kört igång med lchf så det kanske kan ses som ett nyårslöfte.

Kommentera

Publiceras ej