Till salu

4kommentarer

I flera år så har jag funderat på hur jag ska göra med mitt hus. Sälja eller behålla? Många av nattens timmar har gått åt till att väga för och emot, jag har gått milslånga promenader för att vända och vrida på alla tänkbara stöttestenar, jag har flera gånger bestämt mig för att sedan ångra mig lika snabbt. Så mitt projekt har varit att rensa ut och sortera, köra lass efter lass till återvinningen, fixa och greja här hemma för att sedan ringa en mäklare för att komma så långt som till att skylten är på plats. Nu så har jag skrivit på pappret till mäklaren om ensamrätt, jag har satt upp skylten och jag överlevt så här långt. Tack för hjälpen ni som varit här och hjälpt till med allt. Barnen tycker att jag gör rätt och stöttar mig i det beslut som jag nu tagit. Men det sitter inte utanpå ska ni veta, men å andra sidan så har jag ju inte sålt ännu. Men det bör jag nog ta med i beräkningarna eftersom jag trots allt har det Till salu.



Ett av de svåraste besluten jag fattat i mitt liv,
trots att mitt liv inte ha varit sittande på en räkmacka precis
men jag hoppas att mitt beslut ska bli bra,
jag kan bara inte förstå det ännu.

Jag har ju allt att vinna
och mitt paradis på Öland är ju kvar

:-)

4 kommentarer

Annelie

26 Aug 2011 12:35

Kämpa mamma snart väntar solstolen =)

Ailas

26 Aug 2011 15:32

Detta får mig att tänka på min egen sits... Bor i ett stort gammalt hus med katten. Lite stort är det, men var skulle jag bo i stället? Så länge det inte finns något självklart svar på den frågan, så blir jag kvar. Idag har det exempelvis varit helt underbart att ha en trädgård. Fixat med plommon, ätit bär direkt från buskar, bråkat med ogräs... slappat på baksidan.

Men jag förstår att det känns skönt att ha fattat beslutet! Du har ju i alla fall huset på Öland kvar.

Ha nu en fortsatt skön dag. Gudomligt väder här, hoppas samma hos dig!

Kram

AnnaKK

27 Aug 2011 08:10

Åh, var det detta som var ditt projekt... Förstår verkligen att det har rört vid alla slags känslor, och att det inte har varit något lätt beslut att fatta. <:-)



Men det ÄR väldigt mycket jobb med att ha ett hus, det är då ett som är sant, och ännu mer (tror jag iallafall) när man har ett hus ute på landet. Jag tänker själv inte bo kvar här där jag bor den dagen huset och boendet börjar kräva mer av mej än vad jag riktigt mäktar med. Det finns andra saker här i livet som är betydligt roligare än att skotta snö tex, och att dessutom vara beroende av att grannen kommer med sin traktor och plogar grusvägen för att man ska kunna ta sej in till civilisationen efter några decimeters snöfall... Och jag kan inte påstå att jag gillar att klippa tusentals kvadratmeter gräsmatta heller! ;-) Men allt detta går an så länge det är min man som i första hand sköter både snöskyfflen och gräsklipparen... Frågan är om HAN nånsin kan tänka sej att flytta till ett mindre, bekvämare och mer centralt beläget boende...? <:-)



Vad jag svamlar om mej och mitt då - förlåt! Men jag menar bara att jag tror du har fattat ett KLOKT beslut och att det här i slutänden kommer att bli JÄTTEBRA! Mindre tid åt ena huset ger ju mer åt det andra (dvs Öland). :-)

Emmie

29 Aug 2011 00:07

jag säger bara som en väldigt smart person sa en gång.. det är du själv som skjuter fram det roliga ;) du klarar detta! kram till världens bästa mammy

Kommentera

Publiceras ej