Körkortslös och böter

5kommentarer

Poliskontrollen utanför mitt på store vägen hamnade en bekant som nu har bytt föraresidan mot passageraresidan och inte bara det, plånboken blev tom för 4000 ville poliserna ha för den tegelstenen under foten. Han hade glömt några nycklar hemma som han var tvungen till att hämta, körde på lite extra för att han var sen. Men inte gick det fortare att komma fram för det. Men han är inte ensam för det var flera som hade hängande mungipor efter den fartkollen. Som tur är så har jag aldrig behövt lägga pengar till den kassan men böter har jag fått en gång för att jag inte hade bälte på mig. Men det var några år sedan, 1980 om jag inte minns fel, så det är nästa glömt. Men bara nästan. Jag hoppas att jag slipper böter i fortsättningen, lägger gärna de pengarna på en resa eller något annat roligt.

Tur inte Gozzis syrra blev tagen i en fartkontroll för hon kan springa fort

Har du fått böter någon gång?

:-)

5 kommentarer

Ailas

24 Aug 2011 19:50

Uh vad irriterad man måste känna sig, känner verkligen med dem som torskade i den där kontrollen!

En väninna till mig gjorde det också för en tid sedan, men själv har jag aldrig fått några böter. Jag är en duktig ögontjänare, med andra ord... eller så har jag bara tur. Hoppas få fortsätta så!

Önskar dig fortsatt go' kväll!

Kram

soffie

24 Aug 2011 20:07

usch va trist med böter å fyy va dyrt!

har bara fått parkeringsböter men det känns så himla onädigt med böter, hihi va härlig bild!

AnnaKK

25 Aug 2011 10:23

Det är fruktansvärt dyrt att åka dit för fortkörning - så därför har jag låtit bli att göra det! Så här långt iallafall, men det är verkligen ingen garanti för att det kommer att gå lika bra med den saken i fortsättningen också. Det går lite för fort emellanåt, det erkänner jag villigt. Svårast är det att hålla fartbegränsningen i Älmhults centrum, där hastigheten för inte så jättelänge sen ändrades från 50 till 40. Det glömmer jag bort allt som oftast! :-/



Ha en fin dag - utan böter! :-D

Marie-Louise

25 Aug 2011 15:01

Ja det är dyrt att köra för fort. Hur länge blev h*n av med körkortet? Kram

♥ Carina ♥

25 Aug 2011 19:19

Ja, nog kan man ha roligare för dom pengarna.

Nä, jag har aldrig fått böter, sen är jag inte alltid laglydig efter vägen... det ska erkännas :)

Kram

Kommentera

Publiceras ej