Fredagsglädje

2kommentarer

Torsdagens match för de grönvita trionkillarna slutade med 2-7 på bortaplan. Sonen som var på målhumör gjorde hela fem mål och naturligtvis så kom det ett illtjut i bilen när mål efter mål meddelades på mobilen. Den här goda karamellen kan man njuta av länge trots att det inte är lördagsgodis förrän i morgon och att jag missade matchen på plats. Undrar om det kan ha varit något magiskt i spelfruarnas kakor som de hade bakat hela veckan lång och skulle bjuda på igår inför seriens sista match som varit avgörande för kvällen.
Får nog kolla upp detta under dagen.
Målkakor?

På fotbolliblekinge.se kunde man läsa,
Törnström hade stor show på Svarta Led

Trions Dennis Törnström hade stor show när man mötte FC Giffarna på Svarta Leds konstgräsplan. Hela fem mål kom från Törnström i en match som Trion vann med 2-7 (1-3). För båda lagen handlade det om årets sista seriematch och inget av lagen hade något att spela för. Det var Trion som var det hetaste laget och tog omgående tag i tillställningen. Gästerna var bra organiserade i sitt försvarsspel och lät inte det unga hemmalaget, som inte alls stod att känna igen, komma in i matchen. Trion gick till halvtidsvila med 1-3 och när man trodde att hemmalaget skulle försöka ta sig in i matchen blev det tvärtom, Dennis Törnström fortsatte att ösa in mål och Trion gick fram till 1-6 innan hemmalaget kunde reducera. Trion hade en rolig afton och framförallt då Dennis Törnström som visade upp en blandad provkarta på sitt målskytte. Det skulle bli ett mål till i matchen och det var gästerna som leverade och fastställde slutresultatet till 2-7. FC Giffarna hamnade därmed på en femteplats och Trion på placeringen under.. FC Giffarna - IF Trion 2 - 7 (1 - 3) Målen FC Giffarna: Anton Andersson, Robin Persson. Målen IF Trion: Dennis Törnström 5, Timmy Andersson 2.



Grattis Dennis till dina 8 mål de två sista matcherna i div 4 2010

När man gått av på fredagsmorgonen så är det alltid lika gott att veta att man har ledig helg och just denna helgen är jag även ledig söndag och det gör ju helgen extra lång och glädjefylld. Med tanke på att just denna söndag som kommer är min söndag och är det något som jag gillar så är det min egen dag som kan infalla på vlken dag som i veckan men endast en gång per år.



Så medan jag nynnar vidare på min glädjesång så får ni ha det så bra tills vi hörs senare.

:-)


2 kommentarer

mimmione

24 Sep 2010 15:32

ha en skön helg och gratta din duktige fotbollsson

AnnaKK

26 Sep 2010 20:43

Kan tänka mej att även en stor fotbollskille skiner lite extra efter ett sådant målkalas! :-D



Kanske-kanske att vår dotter tar på sej fotbollsskorna igen nästa säsong. Hon är inte helt anti det längre nu iallafall, så det här året med fotbollsuppehåll har nog varit enbart nyttigt för hennes del. Men hon lär väl få konditionsträna lite på egen hand i vinter om hon ska på det igen, för den har hon nog tappat en hel del av. Men unga människor kommer ju relativt snabbt i form igen, så det är nog inga problem. :-)

Kommentera

Publiceras ej