Apoteksombud

4kommentarer

Är det något du saknar i apoteksväg nu i sjukdomstider kan du ju fråga mig, här saknas inget i medicinväg. Pappa tyckte jag skulle prova med en (två) whisky, men det finns inte i mitt apotek för tillfället. Ringde om tid till vårdcentralen, men alla tider var redan uppbokade. Så om det inte var livsviktigt så vore det bra om jag väntade med att boka tid tills i morgon eller en annan dag. Eller så kunde jag vänta att boka tills jag blev frisk. Just nu känns det som om det är mest synd om Gozzi som inte får några långrundor. Så om någon har ett löpband som inte används så mottages detta med glädje. Blöja och löpband är Gozzis nya liv. Förhoppningsvis så ska jag nog inte vara sjuk för evigt, om det nu inte hinner bli kroniskt innan man får vård. Men i morgon ska jag vara först på linjen.


Känner mig lite frusen

Massor av Tv-tittande och te blir det till OS från Vancouver. Jag kollar t.o.m på curling och det är inte min favoritsport. Jag gillar paråkning, skidskytte och annat som har med snö att göra.

Jag har även kollat in vårens mode och jag säger bara en sak
VILL HA!!!!
Jag älskar kavajer, chinos, skjortor, sjalar, sandaletter och jeansjackor. Så skulle jag kunna tänka mig en mockaväska med om jag nu skulle hitta lite pengar till att fynda vårmode.

Något som inte tilltalar mig lika mycket är vårens inredningsfärgchock  med bohemchik. Jag är inte så mycket för att blanda friskt, med rutor, ränder och stormönstrat.

Soffan och mera te står på min meny

:-\

4 kommentarer

Emmie

22 Feb 2010 17:48

löpband och blöja till gozzi, haha! vilken rolig bild jag fick framför mig. hoppas du kryar på dig nu och blir bra igen! tack för hjälpen med pengalån idag. du är alltid lika snäll o hjälpsam. kram

Sofie

22 Feb 2010 19:46

Stor krya på dig KRAM Lotta, hoppas du snart känner dig bättre igen...

Edinskan

22 Feb 2010 21:10

brorsan till din huvudinneboende willy,har flyttat in i mitt huvud. tror han heter billy och har täppt igen både huvud,näsa och ögon... krya på dej, kram

Bloggägaren

22 Feb 2010 21:29

Krya på dig du me Edinskan, vi får se till att bli friska så vi kan luncha någon dag.

Kan vi behöva sedan när vi fått smaken tillbaka.

Kram

Kommentera

Publiceras ej