Tomtebesök

6kommentarer

För en liten kille på tre år var julafton en dag som föräldrarna förberätt i många månader eftersom hans älskade nappar skulle få följa med Tomten hem till tomtebarnen. På eftermiddagen på julafton la sig W på soffan med en filt och suttade på sina nappar. Efter en stund steg han upp och la ner dem i påsen som han skulle överräcka till tomten som skulle komma lite senare. Tomten kom och påsen lämnades över och sedan dess har allt gått enligt planerna. Brandbilen som han fick som muta var ett bra byte enligt honom själv.


Så här glad blev Tomten för de fina napparna till tomtenissarna


Brandbilen var mycket omtyckt

Annars har julen varit underbar!
Att få träffa och rå om nära och kära är det bästa som finns.
:-)

6 kommentarer

AnnaKK

29 Dec 2010 08:58

Ja, den bilen var nog värd sina nappar! Så fin!! :-D



Hoppas det inte har uppstått nån nappsaknad sen dess - det kan ju vara lite traumatiskt att klara sej utan dem åtminstone i början. Och svårt att vara ståndaktig förälder då också, och inte falla till föga och "trolla fram" en ny napp! <:-)



Lite synd ändå att jag inte kände till min sons flickväns intresse för foto, för då hade jag kanske övertalat henne att lägga pengarna på min gamla 450D (hon hade fått den billigt!) istället - och så hade jag fått anledning att uppgradera mej med ett nytt kamerahus! ;-)

Marie-Louise

29 Dec 2010 10:58

Vad smart att ge napparna till tomten :D

Och vilken brandbil, jag förstår att han älskar den.

God fortsättning.

Ailas

29 Dec 2010 14:05

Minns att vi skickade napparna till Tomten redan före jul, tillsammans med önskelistan. Lite halvtaskigt, men effektivt var det.



Härlig jul blev det även här!



God fortsättning!

Annelie

29 Dec 2010 15:15

Tack mamma för en kanon jul!! Ne W har inte pratat ngt om saknad efter napparna, han hade lite svårt att somna de två första nätterna men inget gnäll över att han ville ha ngn napp! Och vi hade bestämmt oss att de inte skulle finnas någon napp att trolla fram utan vi skulle kämpa =))Kram kram mamma och hoppas du känner dig piggare nu!?

mimmione

29 Dec 2010 18:04

Att ge napparna till tomten är nog jättevanligt, hoppas alllt gick som det ska och att pojken kan sova gott utan sina nappar, vill komma ihåg att det kunde ta någon kväll innan det blev rutin att sova utan att fråga efter dom...

soffie

29 Dec 2010 21:06

å vilken kul och bra ide att ge tomten napaprna ,

mysig jul ni haft,

kram

Kommentera

Publiceras ej