Lillebror

6kommentarer

Ja, som ni säkert redan vet så är jag ju mamma till fyra barn, men kom på att jag faktiskt undanhållt ett barn och det är lillebror. Emmie som då är minst av barnen vägrade att vara minst, hon blev jättesur då någon frågade eller påstod att hon var minst. Det var då lillebror kom in i bilden, oj oj vilken unge, 3 år och med glimten i ögat. Han slabbade alltid, ville inte sova, vägrade att göra som han blev tillsagd, skulle ha vällning, napp och glass alla tänkbara saker som bara en unge kan tänka sig ha krav på. Jag vet inte hur många gånger den här ungen tappat huvudet, läkarbesöken var många och på varje litet sår skulle finnas ett plåster. Men det fanns även bra saker med lillebror, många bra saker som vi än idag sitter och skrattar åt.
Till saken hör att lillebror de senaste åren legat på en hylla snäll och tillfreds med livet, men förra helgen så togs han ner för att presenteras för lilla N.

Lilla N som tyckte han var lite väl stillsam försökte med HLR


Först lite koll på pupillen


Ett, två, tre, fyra, fem....


...och så lite luft (undrar om de tränat detta hemma).


Inte ska du ligga där tyckte W, kom får du rida på mina axlar en runda.

Dressen som lillebror har på sig måste vara av mycket bra kvalité. Den köptes 1983 till Annelie, sedan har småsyskonen haft den, min brors flickor också och nu sliter lillebror på den.
Valuta för pengaran kan man säga.

Så blev det kvällen även denna dag!

Natti natti
:-)

6 kommentarer

soffie

08 Dec 2010 22:37

hahaha guuu va härliga bilder va fina,

kram

soffie

08 Dec 2010 22:37

hahaha guuu va härliga bilder va fina,

kram

soffie

08 Dec 2010 22:37

hahaha guuu va härliga bilder va fina,

kram

Ailas

08 Dec 2010 23:19

Men så rart... blir alldeles varm om hjärtat när jag tittar. Vilken nostalgi dessutom.



Himla fina bilder du tagit!



Kram



AnnaKK

09 Dec 2010 09:44

Ha-Ha! :-D Måste ha varit toppen att haft en sådan Lillebror, och underbart att han hänger med över till nästa generation nu. :-)



Här har vi ganska tätt mellan barnen (16 mån), så ett tag var lillasyster faktiskt längre än storebror och blev då allt som oftast tagen för storasyster. Men det var ju övergående, och sen ett par år tillbaka är storebror minst ett huvud längre igen. :-)



Ekorren var här i morse! Himmel så glad jag blev över att få se den igen. :-)



Ha en fin dag, Lotta!

Marie-Louise

09 Dec 2010 15:52

Hahaha underbart och praktiskt. En sådan lillebror kan man ju skylla allt på och sen när man ledsnat på lillebror så kan man bara lägga undan honom :)

Kommentera

Publiceras ej