Återbesök

5kommentarer

I går var jag på återbesök med lurvetass. Nu får vi börja att gå lite längre än bara behovspromenaden. Sakta men säkert under ca två månader ska vi nu försöka återfå hans kondition. Naturligtvis kommer detta att gå helt komplikationsfritt och han kommer att åter bli den glada och småbusiga hund som jag är van vid.
Vi får nog även sätta i gång med lydnadstäningen :-)




Från förra årets härliga vinterbilder
:-)

5 kommentarer

AnnaKK

14 Dec 2010 13:13

Skönt att allt går åt rätt håll! :-) Och gå försiktigt på era promenader - det finns många isfläckar att slira på nu, märkte jag själv när jag var ute på "promenix" med min hund innan i förmiddags! Hux-flux for båda fötterna iväg för mej, och jag fattar knappt att jag kunde ha sån tur att jag landade på dem igen, och inte slog på rygg mitt på vägen istället (för det var vad jag hann tänka att jag SKULLE göra, medans jag famlade i ingenting efter att återfå balansen!).



Ailas

14 Dec 2010 13:17

Han är bara så underbart vacker! Så glad jag blev att det nu är så mycket bättre, men ni får allt ta det lilla lugna nu i början. Det är nog bäst både för Lurven och matte. Så halt och eländigt som det är just nu.



Hoppas att du har en skön tisdag, det har jag! Börjar återfå humöret så sakteliga.



Kram

Marie-Louise

14 Dec 2010 19:28

Å Grattis vad underbart skönt att höra :)

Vad skönt det vara för er båda.

maria

14 Dec 2010 20:44

Vad skönt att det är bättre och vilka härliga bilder :)



Ha det så gott !

Kramen

soffie

14 Dec 2010 22:13

va bra att han är bättre nu ååå vilka härliga bilder på han hoppas han snart kan skutta sådär igen

Kommentera

Publiceras ej