Vilken tur att B-rolle inte startade

1kommentarer

När jag skulle köra till tandläkaren igår så startade inte B-rolle, jag provade och provade. Efter en kvart gav jag upp och som tur var så skulle Emmie inte till jobbet ännu. Det som var mest panikartat var ju bilderna på lägerbarnen som skulle kopieras. Men jag ringde världens bästa Dennis som naturligtvis alltid hjälper en mamma i nöd. Hämta cd-skivorna K-bro och så bar det av till stan igen innan Emmie skulle till jobbet. Gozzi och jag packade på oss alla grejer och så travade vi bort till Sara och Dennis. Vilken tur och va bra det blev. Medan Dennis och Sara tränade så tog jag ut och satte in en ny cd 39 gånger, lätt som en plätt. När S och D kom hem hade jag fixat lite att äta och så käkade vi lite tilsammans innan Gozzi och jag gick tillbaka till A2 och E. När jag kom tillbaka till B-rolle så provade jag att starta för att se hur han mådde, tro det eller ej men inte en kattunge spinner så fint som ljudet från motorn.

Ibland kan det dåliga bli mycket bra.

Idag packade jag ihop mina grejor för B-rolle skulle ta Gozzi och mig till W. Tanken var att jag skulle ha sovmorgon först men av någon konstig anledning så kunde jag inte sova längre än till kvart i sju. Först låg jag och kollade lite på Emmie medan hon fixade sig för jobbet, sedan försökte jag fixa till mig själv. Inte lätt, men,men. Stannade till först på Willys innan Kalmar eftersom W och jag skulle dra till Öland. När jag hade hämtat upp godingen och vi tagit oss till Öland var vi jättehungriga så innan något annat blev gjort så måste vi äta.

W tar hjälp av båda händerna när han ska äta för att inte tappa något

När maten låg i magen och en del på gräsmattan var det dax att jobba. Äppel skulle plockas till A2, sladdar skulle letas upp, ved skulle bäras in, mulltoa skulle sättas på, boden skulle städas och mycket annat som vi inte hann med. På SÖNDAG kommer familjen Åström med Gozzis syrra och systerson. Till nästa helg kommer det ännu flera hundar och deras hussar till Öland och det ska bli så kul att få träffa alla igen. Läääääääääääääääääängtar!

Glassmys på trappan

Undrar vad jag ska hitta på för bus när glassen är uppäten?

W har så mycket för sig hela tiden att Gozzi blev alldelse yr idag. Äppel kom vinande över huvudet, Gozzivattnet var jätte kul att hälla ut (inte en gång), när W inte var i sikte var gozzi tvungen att kolla var och så kan W springa jättefort med Gozzis favorit pinnen i handen och då måste man ju bara ha superkoll.
Nu sover båda gott och när jag skrivit färdigt på bloggen så ska jag städa undan lite innan Annelie kommer hem för W hann tömma ut alla sakerna på golvet innan han somnade.

W;s lilla katt som heter Daisy

I morgon är ännu en fantastisk dag. För det ska vara återträff med lägerbarnen. Det ska bli så kul att få träffa alla igen. Så kl halv ett kommer de tillbaka förväntasfulla och med glimten i ögat. Hoppas nu att många stannar för att kolla på fotboll när herrarna spelar, mycket viktig match mellan Trion och Mörrum. Vi ska heja så att läktartaket lyfter och inte en enda kotte på spjutan kan ha missat att vi varit där för att hjälpa till.

Det gäller att vara först på bollen imorgon.....

..........och att hoppa högre än motståndarna

Det får gärna bli mål......



.......många mål.

Nu ska Nikon och jag dona lite inför morgondagen, sedan ska jag städa undan lite innan jag intar Eketorp för att se om John Blund fortfarande är kvar.

Vi ses i morgon :-))

Puss och kram

1 kommentarer

Johanna och Stina

18 Sep 2009 22:57

Helt galet vad du hinner med!

Kommentera

Publiceras ej