Så sitter man här och undrar......

0kommentarer

Jag undrar hur mina ungdomar har det i det varma landet. Troligtvis så strövar de runt, handlar, vilar upp sig, sover .....och mycket annat. De skulle hålla oss uppdaterade, men de tänker inte på oss som sitter här hemma och är nyfikna.


Leta upp en dator, annars så........

Jag och barnbarnen har det hur bra som helst, vi började dagen med frukost och så grejade vi med Linneas garderob. Oj vad stor hon har blivit, vi rensade ut över halva innerhållet. Tur att hon fyller år snart så att hon kan önska sig lite nytt. Jag köpte henne en jacka i onsdags som hon blev så glad över. Nu har jag varit och lämnat de små godingarna till mamman, men på måndag så träffas vi igen.


Mamma och pappa hade jordgubbar som jag plockade. Goda eller? Sommarnjutning

En promenad med Gozzi stod sedan på tur och jag passade jag på att hälsa på päronen. Efter lite prat och tidningsuppdatering gick vi hemåt för att hänga tvätt, fika och leka lite med några bilder som jag har tagit.
Jag försökte få till ett vattenmärke på mina bilder eftersom jag inte vill att man ska kunna sno dem från min blogg utan lov. Jag delar gärna med mig om någon vill ha.


Pappa blir så glad när jag fotografera hans fina blommor. (vattenmärke test)

Idag är en perfekt dag att tvätt sängkläder, så in i alla sovrum och bort med påslakan och lakan. Tvättmaskinen snurrar och tvätten torkar ute på en timme i detta blåsväder. Passade på att skriva lite i bloggen nu medan jag tog mig en fika. Sedan ska jag fortsätta att städa undan Linneas urvuxna kläder och snabeldraken ska fram.


Mitt nya vattenmärka är Lotofoto Lo=lotta to= törnström och så då foto, ska smaka på det lite så får jag se.
Har du något förslag?


Pappas pumpor växer så det knakar, ska bli kul att gröpa ur och monstrera till Halloween.

Nu så har jag en jobb helg framför mig, men så är det ju fotboll på söndag. Jippi!!!!!


Jag vill se mål, mål, mål många mål.................

Hej och hå!

:-))

Kommentera

Publiceras ej