Redan mörkt

0kommentarer

När jag hade läst färdigt för barnen och pussat natti natti tänkte jag gå ut en liten stund till för att stapla ved. Men tusan, det var ju redan kolmörkt ute. Fattar inte hur fort det gick mellan dagen och natten, brukar det inte skymma lite också. Ja ja, nog om detta.



Tänk att ungdomarna redan varit i det varma landet nästan en hel vecka. Bara en natt kvar sedan så kommer de hem till vår värme som inte är så illa enligt mig. Sköna höstdagar med en sol sol lyser är ju aldrig fel.

Idag har det blivit vedstaplande och en tur till bubbetorp. Kan ni tänka er att jag har rensat ut och sorterat blomkrukor. Hittade krukorna jag köpte till min först lägenhet. Vita plastkrukor med några ränder på, men nu var det vita grått. Hela bilen full med gamla krukor i alla möjliga storlekar och material. Hämtade barnen i skolan vid halv ett och sedan till tippen. Gäller att passa på när man får hjälp. Eftersom det inte var så mycket att sortera när vi väl var där så gick det rätt så fort. Men gubben som jobbar där hann gapa på mig. Jag blev arg och han blev surare. Man ska inte komma och beskylla mig för något jag inte har gjort, så är det bara, då får man smaka på sin egen medicin. Men han blev tyst rätt så fort och lommade iväg med gamnacke. GUBBSTRUTT!!!!



I morgon lämnar jag de små godingarna vid skolan och mamman hämtar. Jag ska på möte och så jobb på natten. Det har varit så roligt att passa L o K medans Jimmie varit iväg, de har varit så snälla och duktiga.

Livet består inte av att vänta ut stormarna.
Det handlar om att dansa i regnet.

:-))

Kommentera

Publiceras ej