Många bollar i luften

1kommentarer

Först några bilder från helgens match som slutade med vinst för Trion killarna.









Sedan var det andra bollar eller många bollar. Igår så skulle jag till bil besiktningen med B-rolle, kroken och den vanliga undersökningen skulle avklaras. Men efter jobbat så är man ju lite seg som sagt. John Blund ropade i mitt öra, lägg dig, lägg dig. Jag skulle bara göra lite först, gå med Gozzi, samtidigt så ringde jag till lelefonbanken och satte över pengar. Sedan städa och tvätta bilen, ner till macken för att damsuga och hälla på Ki-sprit. B-rolle tycker om att ta sig en jäkel ibland, något som Bettan var helt emot. Men det är nya tider nu, lite mera manligt så att säga. Besiktingen avklarades med ett blankt papper, JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!


Blommor från min rundtur i Hoglandspark idag

När jag kom hem från besiktningen var det dax för lite frukost. Sedan en runda med Gozzi igen. Skulle gärna sovit en stund men jag väntade på att klockan skulle gå så att jag hade mitt tandläkare besök avklarat. Efteråt var jag inte sugen på att sova, mest ledsen. Snyft, snyft, snyft........
Skulle bara hämta lite bilder till Glenns tipspromenad på min andra dator för att få lite annat att tänka på, där blev jag sittande i tre timmar. Passade på att lägga över mina bilder på min nya hårddisk när jag ändå satt och inget gjorde, det var bara 8955 st. Sedan bar det av till Emmie, för att låna Eketorp.


Här brukar Gozzi läsa tidningen(kissa och lukta) när vi är hos Emmie och A2

Vaknade av att Emmie höll på att packa sin väska som ska åka till Turkiet i morgon. Emmie, A2, Jimmie och Sabbe ska ta sig en tur till detta varma land för att koppla av och skaffa ny energi till höstens jobba och slit. Jag ska vara hemma och passa mina goda barnbarn L och K. Vi ska bara gotta oss hela veckan, äta onyttig mat, godis fast det ej är lördad, hoppa i soffan, äta i Tv rummet, lägga oss sent, stiga upp ännu senare.....osv.


Axel kom glidande i det fina vädert

Ja, så har det blivit kvällen igen. Emmie är på jobbet och jag ska ta mig en lång skön runda med Gozzi. Sedan blir det te och bulle när Emmie kommer hem. Jag har bara slappat och haft det skönt idag. Behövde det verkligen, ont i huvudet och med en mage som värker så behövdes lite avkoppling.


Närsynt?

Fundera på att krypa ner i Emmies resväska.

;-))


1 kommentarer

Sabbe

01 Sep 2009 23:40

Jimmie sa passa er(eller något liknande jag lyssnade inte så noga;)), jag säger gör så:) ni är värda det ni med:) ät massa gott åt mig med. Kram kram

Kommentera

Publiceras ej