11 September

1kommentarer

Denna dag är en dag då jag alltid kommer att minnas och med vemod tänka på allt som hänt. Jag ska inte närmare gå in på några detaljer, men jag är nog säker att det är flera än jag som känner så för just datumet 11 september.



En flitig spindel hade jobbat hela natten för att få till detta konstverk

När jag kom hem denna vackra morgon så bestämde jag mig för att ta med Nikon på Gozzipromenaden. En runda bort till sjön fick det bli. Det var så stilla att man kunde tro att all världens befolkning höll en tyst minut för alla 11 septemberdrabbade och att all jordens änglar hade gråtit ut under morgonen eftersom marken var helt täckt av tårar.


En skadad fågel gled ensam runt på sjön som om den ville visa att livet går vidare.



Tänkte först inte lägga mig idag, huvudet var fullt av annat och John Blund hade nog glömt mig. Men för att vissa inte skulle bli arga, sura och gräliga på mig denna dag så intog jag sängen med vidöppna ögon. Men hur det var när jag låg där och funderade så somnade jag och drömde en mycket lustig dröm. ( mycket ovanligt).
Vi skulle göra vår praktik, Asta, Nina och så jag, som städare på ett företag. Vi kom körande norr om Kalmar när vi kom fram till en enormt stor byggarbetsplats. Husen var byggda som läppstift i olika storlekar, längder, färger och utförande. Vi skulle städa på denna arbetsplats. För att komma upp dit vi skulle så fick vi klättra på ca 100 pallar som var placerade på varandra rakt upp i luften och där uppe, långt där uppe, fanns ett litet hål in i ett läppstift. Vi klättrade och klättrade, pallarna svajade men vi knatade på. Väl där uppe fanns två stora pallar med kakor, jättegoda kakor. Som jag naturligtvis kastade mig över och började mumsa på. Så hände det en massa som jag inte behöver belasta er med, men när jag skulle ner hade jag blivit höjdrädd. Jag som alltid ÄLSKAT höjder. Som tur var så vaknade jag innan någon kastade mig rakt ut i intet.



Gozzi spanade ut över sjön medan jag fotograferade

Ha en härlig fortsättning på dagen

:-))



1 kommentarer

Emmie

11 Sep 2009 20:46

vilken rolig dröm!! haha.. kram

Kommentera

Publiceras ej