Långledigt

2kommentarer

Efter det underbara Trionlägret åkte jag till jobbet med ett leende på läpparna och tungt hängande ögonlockar. Men det var ju bara en natt och det brukar ju gå fort. Men denna natten var mera som en stund på lasarettet, så väntar man och så väntar man lite till medans klockan sniglar sig fram. När jag kom hem möttes jag av tre lägerdeltagare, som inte fått nog av mig. Det första frågan som mötte mina öron var just, "när åker vi, farmor". Linnea och Kevin skulle åka med mig till Öland. Jag släpade mig i säng och någon timme senare var det dax att packa bilen med barn och massor av packning. Andre och Viktoria skulle me följa med upp så bilen blev full.
Det första vi gjorde när vi kom fram var att äta glass. Vi behövde svalka oss efter bilresan, som tur var så var luften behagligare här än i Blekinge. Sen var det bara till att packa ur bilen och få alla grejer på plats. På kvällen grillade vi och barnen berättade Bellman historier, Linnea skrattade så det hördes nog över till Ryssarna.
Idag har vi klippt gräs, badat, lagat mat, ätit glass i Borgholm och handlat bubbelsåpa (Linneas uttryck). På fm kom en kompis körande och stannade till på lite fika, Jimmie hade skickat med kakor så dessa kom väl till pass. Trevligt med lite påhälsning bara så helt apropå.


En bild på Kevin från Trionlägret


Linnea och kompisen Ida, som hon träffade på Trionlägret.

Glada jycken viftar på svansen åt alla glada som har vägarna för bi, stannar till och tar sig tid med lite fika.

Morrrrrr och Grrrrrrrrrrrrrr till dig bilförare som inte stannade och berättade att du hade backat på bilen som du hade noll koll på. Inte kul att komma tillbaka från butiken och upptäcka att bakre delen är repad och intryckt. Men om du tyckte att det var bättre att polisen tog kontakt med dig så är du säkert nöjd nu. Med tanke på din ålder så lär du nog få lämna lappen tillbaka som du lånat.

Sov gott!
:-))

2 kommentarer

Johanna och Gänget

01 Jul 2009 14:24

Vi längtar till den soliga och blåsiga ÖN!

Fia

01 Jul 2009 23:06

Det är de här spontana möterna som är de bästa många gånger, mysigt. Ha det så skönt på Öland och njut som bara den. Kram Fia

Kommentera

Publiceras ej